Skip to main content

Velkommen til

Swiipes referral og belønningsprogram

Henvis en ny kunde til Swiipe og modtag 1.000 DKK i belønning.

Swiipe introducerer et simpelt og givende referral program designet til at belønne både eksisterende og nye kunder. Ved at henvise nye kunder til Swiipe, kan både den henvisende og den nye kunde drage fordel af eksklusive tilbud.

Fordele for dig der henviser:
Som tak for at hjælpe med at udvide Swiipe-fællesskabet, vil du som henvisende part modtage en belønning på 1.000 DKK for hver ny kunde, der tilmelder sig Swiipe og bliver aktiv bruger.

Fordele for den nye kunde:
Nye kunder, der tilmelder sig Swiipe gennem en henvisning, vil nyde godt af en eksklusiv rabat på 30% på alle Swiipe ydelser i de første 6 måneder af deres abonnement. Dette tilbud gør det endnu mere attraktivt for nye brugere at prøve Swiipe’s optimerede købs-flow og stærke betalingsløsninger.

Det siger vores kunder

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Swiipe og resultaterne taler for sig selv. Tabte ordrer der bliver samlet op, helt automatisk, er bare én af deres smarte løsninger, der har bidraget til en øget omsætning.
Kan på det kraftigste anbefale Swiipe, hvis du leder efter en seriøs samarbejdspartner.

Kim Eugen MortensenBoligtex // Farveland-butikken.dk

Bedste og hurtigste service..
Man kan altid få de små og store rettelser lavet lyn hurtigt. Stabil og kørende system med Danmarks bedste support team især Ariane og Amanda som har hjulpet os i hele forløb...
Takker fra hjertet 🙂

Naci Berk TekeManillo.dk

Agil og effektiv service
Enormt agil, effektiv og løsningsorienteret service på et teknisk højt niveau.

Mads Bech FuttrupTiffany.dk

Helt klart 5/5 stjerner
Vi har kørt med Swiipe på min webshop i lidt over et halvt år og jeg er fuldt ud tilfreds med løsningen. Og så er det et kæmpe plus at kundeservice altså er så behjælpelige og hurtigt.
Mine varmeste anbefalinger.

Ewa DelgadoPrikogstreg.dk

Jeg skiftede til Swiipe fra et andet selskab og må indrømme at jeg skulle have gjort det for længe siden.
Deres mange features gør at mit salg er gået op; så jeg har, og vil fortsat, anbefale Swiipe som samarbejdspartner til enhver, som driver eller skal til at drive, en virksomhed hvor betaling er nødvendigt!

Martin Mariegaard LauridsenSlikworld.dk