Skip to main content

Swiipe – Optimeret webshops siden 2017

Siden 2017 har vi arbejdet med at levere betalings- og checkoutløsninger, som optimerer og øger konvertering til webshops.

Optimeret købs-flow til webshops.

Hos Swiipe anerkender vi at det er en stor og dyr opgave for webshops at bryde igennem støjmuren hos slutkunden, og få dem dirigeret ind på sit website.

Men når det lykkedes, er det ligeledes en stor opgave at sikre sig at den besøgende, man møjsommeligt har fået guided ind på sit site, går fra blot at være en besøgende til at blive en betalende kunde.

Og det er her Swiipe kommer ind.

Swiipe forenkler og forbedre hele checkout flowet for den besøgende, og øger dermed kurvstørrelsen, konverteringen og værdien i de sidste steps af købs-flowet.

Det gør vi gennem et unikt checkout flow med single page checkout, produktanbefalinger når slutkunden er i købsmodus, og et system der sikre at tabte køb, vindes tilbage og afsluttes.

Fundamentet for det hele er en stærk og skalerbar betalingsløsning med et unikt backup system der sikrer at betalingen altid går igennem.

Hos Swiipe er vi passioneret omkring, og dedikeret til, hele tiden at forbedre det produkt og den service vi levere til vores kunder, gennem kontinuerlig innovation og produktudvikling samt en verdensklasse support.

Vores mission har fra start af, været at gøre online shopping så friktionsfrit som muligt for både kunder og webshopejere.

Anders Riis
Grundlægger af Swiipe

Kendt fra