Skip to main content

Stigefabrikken.dk øgede gennemsnitlig ordreværdi med 37,73%

Stigefabrikkens webshop havde ikke en tilfredsstillende konverteringsrate.

Med implementeringen af Swiipe øgede vi blandet konverteringen samt gennemsnitlig kurvstørrelse.

Stigefabrikken.dk er Skandinavisk markedsleder med en allerede optimeret online salgskanal. Men på trods af en ellers velfungerende shop, var ledelsen ikke tilfreds med konverteringen af de besøgende kunder eller med den gennemsnitlige ordrestørrelse på de enkelte kunder. Man mente der var plads tilfordbedring og optimering.

Løsningen var Swiipe Checkout, PSP & kortbetaling samt Win-Back

Virksomheden implementerede Swiipe’s betalingsløsninger og unikke Win-back service. Denne service redder transaktioner ved fejlede betalinger og er dermed både en forbedret service for kunden såvel som en kraftig forbedring af en shops konverteringsmuligheder.
Swiipe’s One-Click Buy-funktion blev også indført for at lette købsprocessen, hvilket gør det muligt for kunder at handle let og hurtigt, selv ved første besøg i webshoppen.

Øgede konvertering og gennemsnitlig ordreværdi

Implementeringen af Swiipe’s løsninger resulterede i markante forbedringer for Stigefabrikken. Deres årlige salg steg med over 80 ekstra salg, svarende til en 2,24% stigning i konverteringsraten. Desuden oplevede de en stigning i den gennemsnitlige ordreværdi (AOV) på 37,73%. Swiipe Win-back service har gennemsnitligt reddet 8 køb om måneden, som ellers ville være tabte, hvilket understreger effektiviteten af denne løsning i at opfylde kundernes forventninger og forbedre den samlede kundeoplevelse.

Det siger vores kunder

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Swiipe og resultaterne taler for sig selv. Tabte ordrer der bliver samlet op, helt automatisk, er bare én af deres smarte løsninger, der har bidraget til en øget omsætning.
Kan på det kraftigste anbefale Swiipe, hvis du leder efter en seriøs samarbejdspartner.

Kim Eugen MortensenBoligtex // Farveland-butikken.dk

Bedste og hurtigste service..
Man kan altid få de små og store rettelser lavet lyn hurtigt. Stabil og kørende system med Danmarks bedste support team især Ariane og Amanda som har hjulpet os i hele forløb...
Takker fra hjertet 🙂

Naci Berk TekeManillo.dk

Agil og effektiv service
Enormt agil, effektiv og løsningsorienteret service på et teknisk højt niveau.

Mads Bech FuttrupTiffany.dk

Helt klart 5/5 stjerner
Vi har kørt med Swiipe på min webshop i lidt over et halvt år og jeg er fuldt ud tilfreds med løsningen. Og så er det et kæmpe plus at kundeservice altså er så behjælpelige og hurtigt.
Mine varmeste anbefalinger.

Ewa DelgadoPrikogstreg.dk

Jeg skiftede til Swiipe fra et andet selskab og må indrømme at jeg skulle have gjort det for længe siden.
Deres mange features gør at mit salg er gået op; så jeg har, og vil fortsat, anbefale Swiipe som samarbejdspartner til enhver, som driver eller skal til at drive, en virksomhed hvor betaling er nødvendigt!

Martin Mariegaard LauridsenSlikworld.dk