Skip to main content

Farveland-butikken.dk øgede omsætningen med mere end 1,4%

Farveland-butikken.dk oplevede udfordringer efter de øgede EU 2-faktor-sikkerhedskrav.

BoligTex/Farveland-butikken.dk oplevede at deres konvertering faldt og kunder var utilfredse efter indførsel af de øgede EU 2-faktor-sikkerhedskrav.

De nye  EU 2-faktor-sikkerhedskrav gjorde at mange kunder oplevede det eksisterende checkoutflow som besværligt og rodet. Dette problem gjorde at mange aldrig gennemførte deres køb, det påvirkede kundetilfredsheden og samtidig forretningens indtjening.

Løsningen var Swiipe checkout og Win-back

Swiipe blev anvendt for at adressere disse problemer. De introducerede Swiipe Win-back service, der informerer kunder via SMS om fejlede betalinger og giver dem mulighed for nemt at genoprette deres indkøbskurv. BoligTex implementerede denne løsning i juni 2021.

Genvandt tabte kunder og øgede omsætning.

Siden implementeringen af Swiipe Win-back, har BoligTex oplevet en signifikant forbedring i konverteringsraten og kundetilfredshed. Fra juni til oktober 2021 genvandt de 17,05% af tabte salg, og oplevede en samlet vækst på 1,4% i omsætningen, udelukkende fra denne service.

Isoleret har Swiipe Win-back øget vores omsætning med 1,4%, hvilket selvsagt er helt enestående, og vi glæder os til Swiipes nyeste service, med mersalgsmuligheder på kvitteringssiden, som vi også forventer vil øge vores omsætning yderligere
grundet større basket-size.

Kim Eugen MortensenAdministrationschef - BoligTex/farveland-butikken.dk