Et udvalg af vores kunder, der har Swiipe integreret

Mere end 500 webshops bruger Swiipe som deres checkout- og betalingsløsning. Her kan du se et udvalg af vores kunder, samt nogle af de casestudier som vi har udarbejdet og som viser hvilken effekt vores services har haft på deres webshop.

Gå til Swiipes testwebshop og foretag et testkøb for at prøve alle vores tjenester live, eller book en demo i dag.

Se et udvalg af vores kunder

Nedenfor kan du se et udvalg af de webshops, som benytter Swiipes checkout- eller betalingsløsning.
Gå på opdagelse mellem 9 overordnede kategorier.

Oplev Swiipes tjenester

Gå til Swiipes testwebshop og foretag et testkøb for at prøve alle vores tjenester live. Første gang du besøger siden vil du skulle logge ind med et test-login som vises på kassesiden, men hvis du foretager et nyt testkøb fra et nyt vindue, vil kontakt- og betalingsinformationerne allerede være udfyldt.  

Du er i godt selskab

Swiipe håndterer i øjeblikket betalinger og betalingsprocesser for mere end 500 nationale og internationale webshops. Se, hvad vores kunder har at sige om vores samarbejde på Trustpilot

Bliv klogere på hvordan den rigtige betalingsløsning kan øge din konverteringsrate

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at høre mere om nyeste services, vigtige opdateringer og andre måder hvorpå du kan hæve din konverteringsrate og kurvstørrelse.

Casestudier

Vi udfører jævnligt casestudier for at kunne dokumentere effekterne som vores services har på live webshops. Tallene taler for sig selv, og viser at vores services både øger konverteringsgevinsten samt den gennemsnitlige ordreværdi. Se et udvalg af allerede gennemførte casestudier nedenfor. 

Swiipe Checkout

Swiipe Win-back

Swiipe Plus-sell

Kom i gang med Swiipe

Lad os se hvordan vi kan gøre det bedre for dig. Download vores gratis plugin i dag, og udforsk tilgængelige tillægsservices i Swiipe Portalen.