Vi gør online betaling nemt, hurtigt og sikkert

Vi gør online betaling nemt, hurtigt og sikkert

Siden 2017 har vi arbejdet med at levere betalings- og checkoutløsninger, som optimerer og øger konvertering til webshops.  
Vores mission er at gøre online shopping så friktionsfrit som muligt for både kunder og webshopejere. Derfor har vi skabt brugervenlige løsninger, så hverdagen bliver nemmere, når du handler online.

Mød Team Swiipe

Team Swiipe består i dag af 19 kollegaer fordelt på områderne salg, IT, marketing og customer success. Vi nyder at have et åbent arbejdsmiljø hvor vi kan udfordre og forbedre hinanden. Så selvom vi har kollegaer i alle afdelinger, samler det overordnede mål om at gøre e-handel friktionsfri, os alle sammen – som én stor Swiipe-familie.

Thomas er per 1. august 2023 tiltrådt som Swiipes Chief Executive Officer. Hans opgave er at styrke Swiipes vækst yderligere og sikre opbygningen af salg og forretningsfremmende aktiviteter både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Anders grundlagde Swiipe i oktober 2017, og er per 1. august 2023 overgået til at håndtere udviklingen og innovationen af Swiipes service palette. Han er noget af en blæksprutte med et ben i hver lejr, men fokuserer hovedsageligt på forretnings- og produktudvikling.

Christian startede som CTO hos Swiipe i juli 2019. Han er ansvarlig for Swiipes IT-løsninger, samt udviklingen af både front-end, back-end og Azure.

Adele var med fra Swiipes begyndelse  og startede i februar 2018. Hun er UX-designer og projektleder, og elsker at kunne føre projekter fra idé til eksekvering – til gavn for både virksomheder og forbrugere.

Pernille startede i marts 2020 og arbejder med kommunikation og marketing hos Swiipe. Hun har det store overblik og udarbejder kommunikation til alle platforme for at Swiipes brand og stemme fungerer optimalt. 

Ivan startede hos Swiipe i juli 2018. Han er Swiipes største spasmager og hans primære opgaver består i at udvikle, forbedre og rette de tjenester og plugins som eCommerce systemerne bruger.

Dennis er Swiipes full stack developer og har arbejdet hos os siden oktober 2020. Hans primære arbejdsopgaver omhandler alt om betalinger, herunder udviklingen og integrationen til nye betalingsmetoder.

Igor har arbejdet hos Swiipe siden februar 2019. Han arbejder som full stack udvikler og har mange funktioner inden for front-end og back-end udvikling.

Maria startede hos Swiipe i juni 2022, og hun har med sin store erfaring indenfor design helt styr på Swiipes visuelle identitet og brand. 

Amanda har siden marts 2021 varetaget kommunikationen mellem Swiipe og vores kunder samt partnere, og håndterer i dag al customer succes.

Michael startede i Swiipe som trainee i oktober 2018. Han sidder generelt som front-end og back-end udvikler, med udarbejdelsen af plugins til Swiipe Checkout.

Daria startede som Quality assurance tester i september 2022. Hun spiller en afgørende rolle i at levere højkvalitets og fungerende services til vores kunder.

Michael er junior udvikler hos Swiipe og han startede i mid-april 2022. Hans primære fokus er på udvikling og optimering af Swiipes services.  

Rune startede som developer trainee hos Swiipe i starten af maj 2022, og han arbejder med udvikling, test og optimering af vores eksisterende services. 

Michael startede hos Swiipe i februar 2023. Hans primære opgaver er kommunikation med vores kunder og support.

Vil du være en del af Team Swiipe?

Vi leder konstant efter ambitiøse talenter, som vil være med til at forbedre købsoplevelsen, samt bidrage til fremtidig vækst for Swiipe.
Tag et kig på vores ledige stillinger, forhåbentlig har vi et drømmejob, der passer til dig – og hvis ingen af vores nuværende stillinger matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

the team

Vores resultater

Vi har skabt resultater siden 2017, nedenfor kan du finde de præstationer som vi er mest stolte af og som har været omtalt i pressen ved flere lejligheder.

Oktober 2022
Oktober 2022Betalingslink
Læs mere
Vores opdatering af Swiipe Portalen medfører at det nu er muligt at sende betalingslinks til kunder både via e-mail og SMS. Det er dermed nemmere end nogensinde for kunder at betale via betalingslinks; og så betyder servicen også at vi kan supportere shops som ikke har en webshop.

Send betalingslinks
Oktober 2022
Oktober 2022Plus-sell opdatering
Læs mere
Det er nu muligt at tilkøbe relevante produkter direkte i ordrebekræftelses-e-mailen!

Det har dermed aldrig været nemmere for kunder at opdatere deres ordre med glemte produkter – helt uden de skal betale for ny fragt eller indtaste købsoplysninger på ny.
Oktober 2022
Oktober 2022Swiipe fylder 5 år!
Læs mere
Vi kan per 1. oktober 2022 fejrer et halvt årtis eksistens. I løbet af årene har vi udfordret eksisterende betalingsløsninger med vores innovative services som optimerer hele købsoplevelsen online. Og vi arbejder hver dag for at gøre Swiipe endnu bedre.

Vi er så klar til de næste 5 år!
September 2022
September 2022Swiipe Ensure
Læs mere
Med Swiipe Ensure giver vi nu vores Swiipe Business-kunder 2 betalingsgateways i én. Det betyder at der er et ekstraordinært sikkerhedsnet som sikrer at betalinger på webshoppen går igennem, selvom én betalingsgateway oplever nedetid.


Læs mere
Maj 2022
Maj 2022Swiipe i Sverige
Læs mere
Swiipe er nu tilgængelig på det svenske marked, og vi har allerede onboardet de første svenske webshops.

Det betyder også at vi nu tilbyder Swish som betalingsmetode, så dine svenske kunder nemt kan gennemføre deres betalinger.

Maj 2022
Maj 2022Prestashop
Læs mere
Nu kan du også få Swiipe hvis du bruger Prestashop.

Kontakt os i dag så vi kan påbegynde onboardingprocessen og skabe værdi for dig hurtigst muligt.Kontakt os
Marts 2022
Marts 2022Tech & Retail
Læs mere
Swiipe bliver nævnt i forbindelse med Tech & Retail magasinet 2022, hvor vi er med til at sætte fokus på fremtidens betalingsløsning.

Artiklen kommer nærmere ind på Plus-sell servicen og vores samarbejde med anbefalingsmotoren Hello Retail.

Læs mere
Oktober 2021
Oktober 2021Swiipe Plus-sell
Læs mere
Servicen øger din gennemsnitlige ordreværdi uden at koste konvertering, da kunder kan tilkøbe produkter på kvitteringssiden.

Plus-sell omdanner en relativ værdiløs kvitteringsside til en værdifuld mersalgskanal, så du kan øge dit salg og få større effekt af dine marketingkroner.

Læs mere
Oktober 2021
Oktober 2021Hip hip hurra - 4 år
Læs mere
D. 1. oktober kunne Swiipe fejre 4 års fødselsdag. Det startede i 2017 på en flexplads hos Copenhagen Fintech Lab.

Siden da er det gået stærkt, og vi sidder i dag 15 mennesker - og hjælper mere end 500 danske webshops med at få en bedre kundeoplevelse med bedre konvertering og ordrestørrelse
Juli 2021
Juli 2021Swiipe Win-back
Læs mere
Swiipe Win-back analyserer annullerede ordrer og hvis den annullerede ordre skyldes en fejl i betalingen, modtager dine kunder en SMS eller e-mail umiddelbart efter.

Beskeden indeholder et link, der genskaber indkøbskurven, så dine kunder nemt, hurtigt og sikkert kan gå tilbage og gennemføre betalingen på ny.

Læs mere
Juni 2021
Juni 2021Vækstfonden og Finstart investerer
Læs mere
Swiipe har netop rejst et større 1-cifret millionbeløb via en investeringsrunde med Vækstfonden, Finstart Nordic og en række eksisterende investorer.

Dermed kan Swiipe fortsætte optimeringen af købsoplevelsen med mange nye services på tegnebrættet.

Læs mere
Februar 2021Mastercard Lighthouse FINITIV
Læs mere
Swiipe er udtaget til Mastercard Lighthouse FINITIV. Programmet er et unikt samarbejde med Mastercard og en række større banker, som betyder at vi kan arbejde endnu hurtigere på fremtidens betalingsløsninger.

Læs mere
December 2020Swiipe konto-til-konto
Læs mere
Swiipe udbyder som de første i Danmark en konto-til-konto betalingsløsning til e-commerce markedet. Løsningen gør direkte kontooverførsler i webshoppens checkout muligt, og de høje gebyrer i betalingskæden kan dermed undgås.

Læs mere
November 2020Regional finalist
Læs mere
Swiipe bliver kåret til Regional finalist til EY Entrepreneur Of The Year 2020, og går dermed videre til landsfinalen som afholdes live.

Grundet Corona restriktioner er landsfinalen rykket til marts 2021.

Læs mere
Oktober 2020
Oktober 2020Nordic Startup Awards
Læs mere
Swiipe bliver nomineret i kategorien "Startup of the Year" til Nordic Startup Awards. Vinderen findes d. 26 november 2020.
September 2020
September 2020Magento 2
Læs mere
Godt nyt til alle Magento 2 webshops! Swiipe understøtter endnu en platform og det er nu også muligt at hente Swiipe plugin til Magento 2 foruden WooCommerce og Magento 1 webshops.
August 2020
August 2020MobilePay Online
Læs mere
Med Swiipe PSP-service er det nu muligt at integrere MobilePay Online. Med MobilePay Online som betalingsmetode er det nemt for kunder at betale i webshops med bare ét Swiipe i MobilePay-appen.
Juli 2020
Juli 2020Nomineret til EY
Læs mere
Swiipe bliver nomineret til EY Entrepreneur Of the Year 2020 i kategorien Start-up. Vinderen findes d. 21. januar 2021.
Juni 2020
Juni 2020Swiipe Kortbetalinger
Læs mere
Swiipe lancerer Swiipe Kortbetalinger, som er PSP og indløsningsservice i ét. Det er en løsning, som sammen med Swiipe Checkout sikrer kunder en reel One-Click Buy købsoplevelse - da alle købsoplysninger, inklusiv kortdata, huskes på tværs af webshop, og for tilbagevendende kunder.
Maj 2020
Maj 2020Leveringspræferencer
Læs mere
Swiipe husker nu hvordan kunder foretrækker at få deres varer leveret. Det betyder at der er endnu færre felter, som kunderne skal udfylde, da deres foretrukne leveringspræference automatisk udfyldes når de shopper på en webshop med Swiipe Checkout.
April 2020Magento 1
Læs mere
Swiipe understøtter Magento platformen med et nyt plugin og får de første webshops fra ventelisten integreret på løsningen. Målet er at sikre et 2-cifret antal nye Magento webshops hver måned.
Marts 2020Google Maps integration
Læs mere
Swiipe introducerer Google Maps Autocomplete integrationen til Swiipe Checkout. Funktionen tilføjer autoudfyldelse til adressefeltet, og gør det dermed hurtigere og nemmere for forbrugerne at gennemføre deres køb.
Januar 2020 Partnerportal
Læs mere
Swiipe sparker 2020 i gang med udgivelsen af partnerportalen, som skal gøre det muligt for webshop-bureauer automatisk at administrere og opsætte Swiipe for deres kunder.
August 2019WooCommerce plugin
Læs mere
Swiipe plugin til WooCommerce lanceres, og det er nu muligt for webshops at integrere Swiipe Checkout på få minutter. Swiipe får hurtigt fodfæste hos webshopejerne og vokser med cirka 50 nye webshops pr. måned.
November 2017 Swiipe grundlagt
Læs mere
Swiipe grundlægges af Anders Riis med missionen om at forbedre købsoplevelsen og gøre online betaling hurtigt, nemt og sikkert. Samtidig skal de høje betalingsgebyrer der er på markedet i dag minimeres ved hjælp af et nyt EU betalingsdirektiv, PSD2.
Tidligere
Næste

Læs mere om vores præstationer, der er blevet omtalt i pressen.

Bliv klogere på hvordan den rigtige betalingsløsning kan øge din konverteringsrate

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at høre mere om nyeste services, vigtige opdateringer og andre måder hvorpå du kan hæve din konverteringsrate og kurvstørrelse.