Swiipe indgår samarbejde med MobilePay

Certificeret Integrations mærke til MobilePay Subscriptions

Swiipe har indgået samarbejde med MobilePay, som integrationspartner. Abonnementsvirksomheder kan således tilkoble MobilePay Subscriptions via Swiipe, som i forvejen understøtter integrationer til hovedparten af PSP’erne (Payment Service Providers) på markedet.  

Swiipe igangsætter desuden integrationen til Betalingsservice og vil understøtte det kommende PSD2 betalingsdirektiv (Revised Payment Service Directive), for at kunne understøtte konto-til-konto betalinger.  

Swiipes kerneforretning er at tilbyde forbrugerne en let og sikker købsproces, når de shopper online. Dette sker via en one-click-buy service og går i sin enkelthed ud på, at hvis man har indtastet sine købsdata på et website der benytter Swiipe, skal man ikke indtaste sine data igen på andre websites, der benytter Swiipe. På denne måde bliver onlinekøb ligeså let og hurtigt, som køb i fysisk handel.  

Samarbejdet betyder at Swiipe nu kan tilbyde endnu flere betalingsmuligheder og forfølge ambitionen om at blive den mest fleksible gateway.  


Få MobilePay Subscriptions integreret på dit website på under 10 minutter  

For at gøre det så nemt som muligt, har Swiipe udviklet et plugin til de større e-commerce platforme og kan således, som de eneste på markedet i dag, integrere MobilePay Subscriptions til WooCommerce – endda på under 10 minutter.

”Jeg er meget glad for at kunne understøtte MobilePay Subscriptions, så vi kan møde behovene for de abonnementskunder, der gennem længere tid har efterspurgt denne løsning til vores service. Vi kan nu koble vores nemme checkout med one-click-buy til endnu en betalingsform” siger Anders Riis, direktør for Swiipe.

Swiipe er også på trapperne med et MobilePay Subscription plugin til Magento platformen.


Fordelene ved MobilePay som betalingsmetode er mange:  

  • Større salgskonvertering: Dine kunder har oftere mobilen ved hånden end deres betalingskort  
  • Der er ingen beløbsgrænse når dine kunder handler på internettet  
  • 4 millioner brugere har allerede MobilePay  
  • Tilfredse kunder: Dine kunder slipper for at skulle indtaste alle deres kortoplysninger  
  • Dine kunder skal blot betale med mobilnummer og ét swipe

For mere information besøg: https://swiipe.com/mobilepay-subscriptions/
Eller kontakt Swiipe for at høre mere om, hvordan du kommer i gang med udvidelsen: contact@swiipe.com eller telefon +45 7196 9616.

Del på facebook
Del på linkedin