Home » Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Hvad er Swiipe og hvordan virker det?  

Swiipe er et checkout, login, ID og betalingsløsning, der tilbyder en enkel og optimeret købsoplevelse.

Du kan logge ind med Swiipe i checkoutet og Swiipe vil håndtere dine oplysninger sikkert, krypteret og kontrolleret. 

Du kan også vælge at købe uden at logge ind. Få mere at vide om Swiipe ved at besøge vores hjemmeside enten til webshops eller til privatbrugere.     

Dine rettigheder er vitale for os   

Vi bruger din data ansvarligt, som krævet i EU’s forordning 2016/679 om beskyttelse af fysiske personer med hensyn til behandling af personoplysninger og fri bevægeligheds data – GDPR.    

Hvilke data behøver vi, og hvorfor?  

Swiipe vil give dig den bedste købsoplevelse ved at gøre det lettere for dig at handle på nettet uden at indtaste de samme oplysninger gang på gang. For at gøre dette muligt, har vi brug for oplysninger såsom: navn, e-mail, telefonnummer, adresse osv.  

Betalingsdata kan vi ikke tilgå, da de vil være krypterede. 

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, indsamler og gemmer vi kun din e-mailadresse, om du er privatperson eller webshopejer og fornavn, med det formål at holde dig informeret og opdaterede om services der er relevante for dig. 

Hvad er det juridiske grundlag, der giver os mulighed for at behandle dine data? 

Vi behandler dine data, efter at du har givet dit aktive samtykke, jf. Artikel 6 (1)(a), i GDPR.  

Hvad gør vi med dine data?  

Vi indsamler og gemmer dine kontaktoplysninger. Du vil altid have adgang til disse oplysninger i brugerportalen.

Hvor lang tid opbevarer vi dine data?  

I henhold til dansk national lov, skal betalingsdata opbevares i mindst 5 år, efter du ikke længere bruger Swiipe. I løbet af denne periode gemmer Swiipe dine data. 

Dine data er dine data 

Du kan altid få adgang til dine data, som vi indsamler gennem en sikret brugerportal. I Swiipe Portalen har du en oversigt over dine aktiviteter, og her kan du opdatere eller ændre alle dine oplysninger.   

Sletning af dine data 

Hvis data ikke længere er nødvendige, eller hvis du trækker dit samtykke til behandling tilbage, vil dine data blive slettet. 

Sletningen er ikke en automatisk proces. Swiipe vurderer din anmodning, og hvis der ikke er hindringer eller juridiske forpligtelser, vil Swiipe slette din data.  

Du kan begrænse behandlingen af dine data   

Du har ret til at begrænse behandlingen, hvis behandlingen er ulovlig.  

Hvis Swiipe ikke længere har brug for dine personlige data til det beskrevne formål, men du har brug for dataene til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.  

Hvis begrænset, behandles personoplysninger kun med dit samtykke (med undtagelse af opbevaring). Du bliver informeret før begrænsningen ophæves.  

Dine data er flytbare  

Hvis du beslutter, at du vil have dine data sendt til en anden serviceudbyder, skal du fortælle os det. Du vil modtage dine personlige data fra os i et struktureret, genkendeligt og læsbart format.   

Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage  

Du har ret til når som helst at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at sende Swiipe en skriftlig meddelelse om tilbagetrækning; du kan kontakte os via support@swiipe.com   

Klagevejledning 

Du kan indgive en klage til Datatilsynet