Swiipe Plus-sell

Swiipe Plus-sell

Udnyt hele dit købsflow med produktanbefalinger på kvitteringssiden

Ved at tilføje Swiipe Plus-sell til dit checkout kan du give dine kunder en forbedret brugeroplevelse, skabe værdi i hele købsflowet og øge din gennemsnitlige ordreværdi.

Med Swiipe Plus-sell bliver dine kunder ikke længere taget til den klassiske kvitteringsside, efter de har foretaget et køb. I stedet får de muligheden for at tilkøbe nye anbefalede varer, og dermed undgå ekstra leveringsgebyrer samt at genindtaste deres købsoplysninger. Det betyder at de kan tilføje flere varer til samme ordre, efter den originale ordre er gennemført; det betyder færre forstyrrelser i det primære købsflow og du øger din webshops gennemsnitlige ordreværdi.
Graf over hvor produktanbefalinger skal placeres. Swiipe Plus-sell forventes at generere endnu flere konveteringer

Giv dine kunder en bedre brugeroplevelse

Produktanbefalinger dækker i sin nuværende form 10-30% af al e-handelssalg, og det forventes at dette tal vil stige voldsomt når produktanbefalingerne bliver integreret til hele købsoplevelsen, i stedet for at være begrænset til oplevelsen inden købet.

Swiipe har nu placeret produktanbefalingen på selve kvitteringssiden, som tidligere blot var en informationsside, altså efter købet af den oprindelige ordre er lagt. Dermed får dine kunder en mere friktionsfri købsoplevelse, hvor der er tænkt på at optimere brugeroplevelsen både før og efter de har gennemført betalingen.


Øg din gennemsnitlige ordreværdi uden at koste konvertering;
giv dine kunder muligheden for at tilkøbe produkter på kvitteringssiden.
2
50  
% af den del af ordrestørrelsen der tilkøbes

  • Ingen opstarts- eller månedlige abonnementsgebyrer​
NY SERVICE

Sådan fungerer det

Plus-sell step 5

Hvad siger andre om Swiipe Plus-sell?

FAQ

Få svar på dine spørgsmål om Swiipe, vores services og få mere information ved at besøge vores