Swiipe Plus-sell

En tillægsservice til Swiipe PSP

Plus-sell øger din gennemsnitlige ordreværdi uden at koste konvertering, da kunder kan tilkøbe produkter på kvitteringssiden – altså efter deres første gennemførte køb

Book en demo til når det passer dig for at høre mere om servicen, og hvilke resultater vi forventer at kunne skabe for dig

Hvilken værdi bringer det?

Vi har placeret produktanbefalingsmotoren på kvitteringssiden. Dermed får dine kunder en mere friktionsfri købsoplevelse, hvor en optimeret købsoplevelse er i centrum, både før og efter de har gennemført betalingen – samtidig med at du får værdien af anbefalingsmotoren. 

Øg din gennemsnitlige ordreværdi ved at tilbyde kunder at tilkøbe produkter på kvitteringssiden
4 % af den del af ordrestørrelsen der tilkøbes
Dog minimum 0,60 DKK
  • Ingen opstarts- eller månedlige abonnementsgebyrer​
pricetable danish

Plus-sell servicen kræver

For at tjenesten kan fungere, skal du have Swiipe Checkout installeret på din webshop, og benytte PSP-abonnementet Swiipe Basic eller Business.

Læs mere om vores betalingsløsninger og se hvad vi kan gøre for dig.

Sådan virker det

Du er i godt selskab

Produktanbefalinger dækker i sin nuværende form 10 – 30 % af al e-handelssalg. Men med Plus-sell servicen aktiveret kan du forvente at øge din gennemsnitlige ordrestørrelse med op til 200 %. 

Se hvilke resultater servicen har skabt for andre webshops

Omtalt i medierne

Swiipe er de første i markedet til tilbyde mersalg på kvitteringssiden. I samarbejde med en række danske anbefalingsmotorere, såsom Clerk.io, Hello Retail og Raptor, sikrer vi også at kunden bliver mødt af de helt rigtige produkter – hvilket øger din gennemsnitlige ordrestørrelse.

Læs mere om den revolutionerende service i artiklerne, som blev bragt i medierne nedenfor:  

Netop lanceret

Optimeret Plus-sell templates

Nu kan du personificere købsflowet på kvitteringssiden, og vælge at vise produkterne i et design som roterer automatisk, og som derved skaber mere opmærksomhed på produkterne. 

Gave-funktion

Du kan nu motivere dine kunder yderligere til at købe på kvitteringssiden, ved at tilbyde dem en gratis gave, som du selv vælger.

Netop udgivet

Vi har netop lanceret muligheden for at tilkøbe produkter direkte fra kundens indbakke, da vi indsætter produktanbefalinger i ordrebekræftelses e-mailen. 

Bliv klogere på hvordan den rigtige betalingsløsning kan øge din konverteringsrate

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første til at høre mere om nyeste services, vigtige opdateringer og andre måder hvorpå du kan hæve din konverteringsrate og kurvstørrelse.

Kom i gang med Swiipe