Gør din hverdag nemmere, når du handler online

Forbrugerne er i dag blevet vant til at få hvad de gerne vil have, præcis når de gerne vil have det, og det er derfor ikke længere nok at have en webshop - den skal også være hurtig, nem og sikker. Som følge deraf bliver webshops nødt til at tilpasse sig udviklingen af forbrugernes online købevaner, for at kunne forblive konkurrencedygtige på markedet.

Swiipe's mission er at forbedre hele online købsoplevelsen, så online handel bliver lige så nemt, og hurtigt, som det er at betale fysisk i en butik. Det overordnede mål er at skabe brugervenlige løsninger, til gavn for både forbrugerne såvel som webshopejerne - så hverdagen bliver nemmere når man handler online.

Milepæle

Vores præstationer er resultater af vores milepæle, som vi er stolte af, og som er blevet omtalt i pressen ved flere lejligheder.
Oktober 2020
Oktober 2020Nordic Startup Awards
Læs mere
Swiipe bliver nomineret i kategorien "Startup of the Year" til Nordic Startup Awards. Vinderen findes d. 26 november 2020.
September 2020
September 2020Magento 2
Læs mere
Godt nyt til alle Magento 2 webshops! Swiipe understøtter endnu en platform og det er nu også muligt at hente Swiipe plugin til Magento 2 foruden WooCommerce og Magento 1 webshops.
August 2020
August 2020MobilePay Online
Læs mere
Med Swiipe PSP-service er det nu muligt at integrere MobilePay Online. Med MobilePay Online som betalingsmetode er det nemt for kunder at betale i webshops med bare ét Swiipe i MobilePay-appen.
Juli 2020
Juli 2020Nomineret til EY
Læs mere
Swiipe bliver nomineret til EY Entrepreneur Of the Year 2020 i kategorien Start-up. Vinderen findes d. 21. januar 2021.
Juni 2020
Juni 2020Swiipe Kortbetalinger
Læs mere
Swiipe lancerer Swiipe Kortbetalinger, som er PSP og indløsningsservice i ét. Det er en løsning, som sammen med Swiipe Checkout sikrer kunder en reel One-Click Buy købsoplevelse - da alle købsoplysninger, inklusiv kortdata, huskes på tværs af webshop, og for tilbagevendende kunder.
Maj 2020
Maj 2020Leveringspræferencer
Læs mere
Swiipe husker nu hvordan kunder foretrækker at få deres varer leveret. Det betyder at der er endnu færre felter, som kunderne skal udfylde, da deres fortrukne leveringspræference automatisk udfyldes når de shopper på en webshop med Swiipe Checkout.
April 2020Magento 1
Læs mere
Swiipe understøtter Magento platformen med et nyt plugin og får de første webshops fra ventelisten integreret på løsningen. Målet er at sikre et 2-cifret antal nye Magento webshops hver måned.
Marts 2020Google Maps integration
Læs mere
Swiipe introducerer Google Maps Autocomplete integrationen til Swiipe Checkout. Funktionen tilføjer autoudfyldelse til adressefeltet, og gør det dermed hurtigere og nemmere for forbrugerne at gennemføre deres køb.
Januar 2020 Partnerportal
Læs mere
Swiipe sparker 2020 i gang med udgivelsen af partnerportalen, som skal gøre det muligt for webshop-bureauer automatisk at administrere og opsætte Swiipe for deres kunder.
August 2019WooCommerce plugin
Læs mere
Swiipe plugin til WooCommerce lanceres, og det er nu muligt for webshops at integrere Swiipe Checkout på få minutter. Swiipe får hurtigt fodfæste hos webshopejerne og vokser med cirka 50 nye webshops pr. måned.
November 2017 Swiipe grundlagt
Læs mere
Swiipe grundlægges af Anders Riis med missionen om at forbedre købsoplevelsen og gøre online betaling hurtigt, nemt og sikkert. Samtidig skal de høje betalingsgebyrer der er på markedet i dag minimeres ved hjælp af et nyt EU betalingsdirektiv, PSD2.
Tidligere
Næste

Kerneværdier

Swiipe’s kerneværdier kommer til udtryk på mange måder - de findes både i måden hvorpå vi løser, samt prioriterer opgaver på, og i hvordan vi kommunikerer med vores kollegaer og samarbejdspartnere. Men én værdi som er altoverskyggende, er vores fokus på forbrugerne, da de er hele grundlaget bag Swiipe’s eksistens.
Ansvarlighed 

Vi er tro mod vores værdier, som understøtter fundamentet for Swiipe. Vi forbliver autentiske og ærlige, selv i svære tider. Vi står sammen som ét team og er alle med til at realisere Swiipe’s mål - og dét er en opgave vi tager meget alvorligt.

Mangfoldighed

Innovation spiller en central rolle i Swiipe. Vi er et team, hvis styrker ligger i vores forskelligheder og baggrunde, og vi tror på at med kreativitet kan vi komme langt. Vi står sammen, om at skabe og forbedre fremtidens online købsoplevelse.

Ihærdighed

Vi er vedholdende og fokuserede på at realisere vores mission om at forbedre online købsoplevelsen og tilføje forbrugerne ekstra værdi. Det er en passion, som vi alle deler, da vores kunder og forbrugere er rygraden bag Swiipe’s eksistens.

Faglighed 

Vi har høje ambitioner og derfor er faglig udvikling en forudsætning for vores fortsatte innovation, og for at kunne nå vores mål. Hos Swiipe handler faglighed om at tilegne sig ny viden, værktøjer og processer, så vi hele tiden står bedre og stærkere.

Team Swiipe

Vi er et internationalt, ambitiøst og energisk team der kommer fra flere baggrunde og discipliner, og vi tror på at vores styrker ligger i vores forskelligheder og holdmentalitet. Vi elsker at arbejde på tværs af teamet, være sociale og fejre vores succeser sammen. Vi har skabt en uformel arbejdsplads hvor diversitet, humor og uendelig kreativitet er en naturlig del af hverdagen.

Anders grundlagde Swiipe i oktober 2017, og er dermed Swiipe’s magiske CEO. Han er noget af en blæksprutte med en arm i hver lejr, men fokuserer hovedsageligt på forretningsudvikling og udarbejdelse af strategier. Swiipe er Anders’ hjertebarn, hvor gode og ambitiøse kollegaer spiller en stor rolle i at udvikle verdens sejeste produkt. Anders praler med han aldrig bliver syg, fordi hans 16 timers lure kurerer alt.  

Christian startede som CTO hos Swiipe i juli 2019. Han er ansvarlig for Swiipe’s IT-løsninger, samt udviklingen af både front-end, back-end og Azure. 
Christian er Swiipe’s utrættelige  arbejds-narkoman, og han elsker at kunne forbedre online købsoplevelsen til webshops. Derudover, er Christian ikke bleg for at give en opera optræden på kontoret når han ikke har arbejdet til kl. 03 om natten.  

Adele var med fra Swiipe’s begyndelse  og startede i februar 2018. Hun er UX-designer og projektleder, og elsker at kunne føre projekter fra idé til eksekvering – til gavn for både virksomheder og forbrugere. Adele har den uofficielle titel som Swiipe’s mor, da hun ved alt om Swiipe. Dertil står hun for sociale arrangementer og elsker at kunne samle hele teamet, så hun kan tæske os i bordfodbold.


Ulrik startede hos Swiipe i april 2020 og er dermed det seneste skud på stammen. Ulrik er vores senior sælger og er med hans mange års erfaring og udadvendte, karismatiske karakter, bindeleddet mellem Swiipe’s partnere og kunder. Ulrik er glad for at kunne pitche og sælge Swiipe på grund af vores unikke service, der giver nye kunder en “aha” oplevelse. Dertil gør hans nysgerrige sind ham til en habil stalker på LinkedIn.

Andrei startede hos Swiipe i juni 2019 og er vores energiske super-sælger, som kan fanges på telefonen hele dagen. Han elsker at kunne bidrage med sparring, og dele ud af hans personlige erfaringer på tværs af Swiipe teamet – og han er dermed med til at skabe det gode fællesskab, der findes på kontoret. Andrei går meget op i sundhed og er ikke bleg for at hoppe med på, samt dele ud af, de nyeste sundhedstrends og -gadgets.

Diana startede hos Swiipe i september 2020, og er dermed ny i Team Swiipe. Hun er visuel designer og har med hendes skarpe øje for æstetik og design ansvaret for Swiipe’s visuelle identitet og brand. Diana elsker Swiipe for kontorets familiemiljø hvor der er plads til at være sig selv, samtidig med at være der for hinanden. Dertil er Diana Swiipe’s største madelsker, og betegner mad som værende den største glæde i livet.

Nicoline startede hos Swiipe i marts 2019, og sidder med alt marketing og kommunikation. Hun elsker at have det store overblik, og sørger for at Swiipe’s  og stemme fungerer optimalt på alle platforme. Snart flytter Nicoline til Australien, for at udleve det helt store eventyr og hun vil derfor have svært ved at cykle til arbejde. Heldigvis for os, vil hun i stedet arbejde remote for Swiipe.

​Pernille startede i marts 2020 og arbejder med marketing og kommunikation hos Swiipe. Hun udarbejder kommunikation til alle Swiipe’s platforme og er altid på jagt efter at finpudse korrektur og indhold. Pernille ser Swiipe som en inspirerende og spændende arbejdsplads, med verdensklasse kollegaer, som hun med hendes sociale væsen gerne deler et glas vin med på kontorets tagterrasse.

Michael startede i Swiipe som trainee i oktober 2018, og er dermed Swiipe’s flittige studerende.
Han sidder generelt som front-end og back-end udvikler, med udarbejdelsen af plugins til Swiipe checkout – og så er det ham kunderne møder når de ringer ind med tekniske udfordringer. Michael elsker atmosfæren og samarbejdet på tværs af kontoret, da han mener vi er et fantastisk team, som nyder godt af hinandens selskab.

Ivan startede hos Swiipe i juli 2018. Han er Swiipe’s yngste medlem og hans primære opgaver består i at udvikle, forbedre og rette de tjenester og plugins som eCommerce systemerne bruger. Ivan benytter sig ofte af hvide løgne, når det er tid til vores daglige kortspil efter frokost, hvilket ofte resulterer i sjove udfald. Ivan elsker desuden Swiipe, da han ser det som et inspirerende, innovativt og passioneret firma.


Renata startede hos Swiipe i februar 2019. Hun er ansvarlig for alt grafisk indhold og kombinerer design med teknologi, for visuelt
at kommunikere
Swiipe’s budskaber. Renata er altid klædt i pink og holder af Swiipe på grund af vores dedikerede team, som alle tilfører værdi til virksomheden, og fordi der er kage om torsdagen – for Renata er Swiipe’s go-to person når det kommer til snacks og sukker.

Igor har arbejdet hos Swiipe siden februar 2019. Han arbejder som full stack udvikler, og er kendt i Swiipe teamet som den, der oftest glemmer at der bliver holdt møde, da han arbejder remote fra hans kontor i Ukraine. Igor har mange funktioner inden for front-end og back-end udvikling, og elsker Swiipe fordi kommunikationen blandt teamet er fænomenal, selvom han ikke fysisk er til stede på kontoret.

Matthias er Swiipe’s handelselev, og han startede hos os i starten af september 2020. Matthias’ primære opgave er at ringe rundt til potentielle kunder og fortælle dem om Swiipe og vores services. Han synes Swiipe er et spændende sted at være da alle virkelig tror på den service vi tilbyder – og så elsker han at sælge en service med så stort et potentiale. Matthias er kontorets humørbombe og har på kort tid vundet alle vores hjerter. 

Filip startede hos Swiipe i september 2020 og er den nyeste tilføjelse til Swiipe’s IT-afdeling. Filip står primært for onboarding af kunder, kundesupport og andre IT relateret opgaver. Han elsker Swiipe på grund af kontorets gode atmosfære, fantastiske kollegaer og muligheden for at tilegne sig masser af ny viden. Filip er kontorets go-to når vi har support relateret spørgsmål og så er han superhurtig på tasterne.

Olliver er Swiipe’s nye handelselev, som startede i september 2020. Hans primære opgave er at ringe rundt til potentielle kunder, hvilket passer perfekt sammen med hans kundeservice-gen. Olliver går nemlig i dybden med hver enkel kunde, for at kunne give dem præcis det de har brug for! Derudover elsker Olliver at møde ind på kontoret, da han altid bliver mødt af en sund og motiverende energi lige fra morgenstunden af 

Karriere

Vil du også være en del af team Swiipe?

Vi er hele tiden på udkig efter ambitiøse talenter, som vil være med til at forbedre online købsoplevelsen, samt bidrage med en fremadrettet vækst for Swiipe.

Tag et kig på vores jobåbninger, forhåbentlig har vi et drømmejob der passer dig - og hvis ingen af vores nuværende jobåbninger matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.