Vi er Swiipe

Gør din hverdag nemmere, når du handler online

Forbrugerne er i dag blevet vant til at få hvad de gerne vil have, præcis når de gerne vil have det, og det er derfor ikke længere nok at have en webshop - den skal også være hurtig, nem og sikker. Som følge deraf bliver webshops nødt til at tilpasse sig udviklingen af forbrugernes online købevaner, for at kunne forblive konkurrencedygtige på markedet.

Swiipe's mission er at forbedre hele online købsoplevelsen, så online handel bliver lige så nemt, og hurtigt, som det er at betale fysisk i en butik. Det overordnede mål er at skabe brugervenlige løsninger, til gavn for både forbrugerne såvel som webshopejerne - så hverdagen bliver nemmere når man handler online.

Milepæle

Vores præstationer er resultater af vores milepæle, som vi er stolte af, og som er blevet omtalt i pressen ved flere lejligheder.
November 2017 Swiipe grundlagt
Læs mere
Swiipe grundlægges af Anders Riis med missionen om at forbedre købsoplevelsen og gøre online betaling hurtigt, nemt og sikkert. Samtidig skal de høje betalingsgebyrer der er på markedet i dag minimeres ved hjælp af et nyt EU betalingsdirektiv, PSD2.
Maj 2018 Første webshop
Læs mere
Efter en intens udviklingsfase i samarbejde med en række kunder, går første webshop live med Swiipe checkout.
December 2018Swiipe vokser
Læs mere
Ved udgangen af 2018 er der flere webshops, der bestiller Swiipe checkout, herunder en større bilforhandler og et forsikringsselskab.
August 2019WooCommerce plugin
Læs mere
Swiipe plugin til WooCommerce lanceres, og det er nu muligt for webshops at integrere Swiipe checkout på få minutter. Swiipe får hurtigt fodfæste hos webshopejerne og vokser med cirka 50 nye webshops pr. måned.
Januar 2020 Partnerportal
Læs mere
Swiipe sparker 2020 i gang med udgivelsen af partnerportalen, som skal gøre det muligt for webshop-bureauer automatisk at administrere og opsætte Swiipe for deres kunder.
Marts 2020Google Maps integration
Læs mere
Swiipe introducerer Google Maps Autocomplete integrationen til Swiipe checkout. Funktionen tilføjer autoudfyldelse til adressefeltet, og gør det dermed hurtigere og nemmere for forbrugerne at gennemføre deres køb.
April 2020Magento
Læs mere
Swiipe understøtter Magento platformen med et nyt plugin og får de første webshops fra ventelisten integreret på løsningen. Målet er at sikre et 2-cifret antal nye Magento webshops hver måned.
Tidligere
Næste

Kerneværdier

Swiipe’s kerneværdier kommer til udtryk på mange måder - de findes både i måden hvorpå vi løser, samt prioriterer opgaver på, og i hvordan vi kommunikerer med vores kollegaer og samarbejdspartnere. Men én værdi som er altoverskyggende, er vores fokus på forbrugerne, da de er hele grundlaget bag Swiipe’s eksistens.
Ansvarlighed 

Vi er tro mod vores værdier, som understøtter fundamentet for Swiipe. Vi forbliver autentiske og ærlige, selv i svære tider. Vi står sammen som ét team og er alle med til at realisere Swiipe’s mål - og dét er en opgave vi tager meget alvorligt.

Mangfoldighed

Innovation spiller en central rolle i Swiipe. Vi er et team, hvis styrker ligger i vores forskelligheder og baggrunde, og vi tror på at med kreativitet kan vi komme langt. Vi står sammen, om at skabe og forbedre fremtidens online købsoplevelse.

Ihærdighed

Vi er vedholdende og fokuserede på at realisere vores mission om at forbedre online købsoplevelsen og tilføje forbrugerne ekstra værdi. Det er en passion, som vi alle deler, da vores kunder og forbrugere er rygraden bag Swiipe’s eksistens.

Faglighed 

Vi har høje ambitioner og derfor er faglig udvikling en forudsætning for vores fortsatte innovation, og for at kunne nå vores mål. Hos Swiipe handler faglighed om at tilegne sig ny viden, værktøjer og processer, så vi hele tiden står bedre og stærkere.

Team Swiipe

Vi er et internationalt, ambitiøst og energisk team der kommer fra flere baggrunde og discipliner, og vi tror på at vores styrker ligger i vores forskelligheder og holdmentalitet. Vi elsker at arbejde på tværs af teamet, være sociale og fejre vores succeser sammen. Vi har skabt en uformel arbejdsplads hvor diversitet, humor og uendelig kreativitet er en naturlig del af hverdagen.

Anders grundlagde Swiipe i oktober 2017, og er dermed Swiipe’s magiske CEO. Han er noget af en blæksprutte med en arm i hver lejr, men fokuserer hovedsageligt på forretningsudvikling og udarbejdelse af strategier. Swiipe er Anders’ hjertebarn, hvor gode og ambitiøse kollegaer spiller en stor rolle i at udvikle verdens sejeste produkt. Anders praler med han aldrig bliver syg, fordi hans 16 timers lure kurerer alt.  

Christian startede som CTO hos Swiipe i juli 2019. Han er ansvarlig for Swiipe’s IT-løsninger, samt udviklingen af både front-end, back-end og Azure. 
Christian er Swiipe’s utrættelige  arbejds-narkoman, og han elsker at kunne forbedre online købsoplevelsen til webshops. Derudover, er Christian ikke bleg for at give en opera optræden på kontoret når han ikke har arbejdet til kl. 03 om natten.  

Adele var med fra Swiipe’s begyndelse  og startede i februar 2018. Hun er UX-designer og projektleder, og elsker at kunne føre projekter fra idé til eksekvering – til gavn for både virksomheder og forbrugere. Adele har den uofficielle titel som Swiipe’s mor, da hun ved alt om Swiipe. Dertil står hun for sociale arrangementer og elsker at kunne samle hele teamet, så hun kan tæske os i bordfodbold.


Ulrik startede hos Swiipe i april 2020 og er dermed det seneste skud på stammen. Ulrik er vores senior sælger og er med hans mange års erfaring og udadvendte, karismatiske karakter, bindeleddet mellem Swiipe’s partnere og kunder. Ulrik er glad for at kunne pitche og sælge Swiipe på grund af vores unikke service, der giver nye kunder en “aha” oplevelse. Dertil gør hans nysgerrige sind ham til en habil stalker på LinkedIn.

Andrei startede hos Swiipe i juni 2019 og er vores energiske super-sælger, som kan fanges på telefonen hele dagen. Han elsker at kunne bidrage med sparring, og dele ud af hans personlige erfaringer på tværs af Swiipe teamet – og han er dermed med til at skabe det gode fællesskab, der findes på kontoret. Andrei går meget op i sundhed og er ikke bleg for at hoppe med på, samt dele ud af, de nyeste sundhedstrends og -gadgets.

Marco startede hos Swiipe i september 2019, og hans største arbejde ligger i at bringe nye kunder til Swiipe. Marco er Swiipe’s sjove og højttalende deltids-sælger, og han er aldrig bleg for at tage et spil bordtennis – hvor han, ifølge ham selv, er Swiipe’s regerende mester. Marco er især glad for teamworket i Swiipe, og mener at dét er med til at muliggøre en udvikling af nye services som kunderne efterspørger.

Nicoline startede hos Swiipe i marts 2019, og sidder med alt marketing og kommunikation. Hun elsker at have det store overblik, og sørger for at Swiipe’s brand og stemme fungerer optimalt på alle platforme. Snart flytter Nicoline til Australien, for at udleve det helt store eventyr og hun vil derfor have svært ved at cykle til arbejde. Heldigvis for os, vil hun i stedet arbejde remote for Swiipe.

​Pernille startede i marts 2020 og arbejder med marketing og kommunikation hos Swiipe. Hun udarbejder kommunikation til alle Swiipe’s platforme og er altid på jagt efter at finpudse korrektur og indhold. Pernille ser Swiipe som en inspirerende og spændende arbejdsplads, med verdensklasse kollegaer, som hun med hendes sociale væsen gerne deler et glas vin med på kontorets tagterrasse.

Michael startede i Swiipe som trainee i oktober 2018, og er dermed Swiipe’s flittige studerende.
Han sidder generelt som front-end og back-end udvikler, med udarbejdelsen af plugins til Swiipe checkout – og så er det ham kunderne møder når de ringer ind med tekniske udfordringer. Michael elsker atmosfæren og samarbejdet på tværs af kontoret, da han mener vi er et fantastisk team, som nyder godt af hinandens selskab.

Ivan startede hos Swiipe i juli 2018. Han er Swiipe’s yngste medlem og hans primære opgaver består i at udvikle, forbedre og rette de tjenester og plugins som eCommerce systemerne bruger. Ivan benytter sig ofte af hvide løgne, når det er tid til vores daglige kortspil efter frokost, hvilket ofte resulterer i sjove udfald. Ivan elsker desuden Swiipe, da han ser det som et inspirerende, innovativt og passioneret firma.


Renata startede hos Swiipe i februar 2019. Hun er ansvarlig for alt grafisk indhold og kombinerer design med teknologi, for visuelt
at kommunikere
Swiipe’s budskaber. Renata er altid klædt i pink og holder af Swiipe på grund af vores dedikerede team, som alle tilfører værdi til virksomheden, og fordi der er kage om torsdagen – for Renata er Swiipe’s go-to person når det kommer til snacks og sukker.

Igor har arbejdet hos Swiipe siden februar 2019. Han arbejder som full stack udvikler, og er kendt i Swiipe teamet som den, der oftest glemmer at der bliver holdt møde, da han arbejder remote fra hans kontor i Ukraine. Igor har mange funktioner inden for front-end og back-end udvikling, og elsker Swiipe fordi kommunikationen blandt teamet er fænomenal, selvom han ikke fysisk er til stede på kontoret.

Karriere

Vil du også være en del af team Swiipe?

Vi er hele tiden på udkig efter ambitiøse talenter, som vil være med til at forbedre online købsoplevelsen, samt bidrage med en fremadrettet vækst for Swiipe.

Tag et kig på vores jobåbninger, forhåbentlig har vi et drømmejob der passer dig - og hvis ingen af vores nuværende jobåbninger matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.