Vi er Swiipe

Swiipe shop online

Gør din hverdag nemmere, når du handler online

Forbrugerne er i dag blevet vant til at få hvad de gerne vil have, præcis når de gerne vil have det, og det er derfor ikke længere nok at have en webshop - den skal også være hurtig, nem og sikker. Som følge deraf bliver webshops nødt til at tilpasse sig udviklingen af forbrugernes online købevaner, for at kunne forblive konkurrencedygtige på markedet.

Swiipes mission er at forbedre hele online købsoplevelsen, så online handel bliver lige så nemt, og hurtigt, som det er at betale fysisk i en butik. Det overordnede mål er at skabe brugervenlige løsninger, til gavn for både forbrugerne såvel som webshopejerne - så hverdagen bliver nemmere når man handler online.

Milepæle

Vores bedrifter som vi er mest stolte af, og som er blevet omtalt i pressen ved flere lejligheder.
Oktober 2021
Oktober 2021Swiipe Plus-sell
Læs mere
Servicen øger din gennemsnitlige ordreværdi uden at koste konvertering, da kunder kan tilkøbe produkter på kvitteringssiden.

Plus-sell omdanner en relativ værdiløs kvitteringsside til en værdifuld mersalgskanal, så du kan øge dit salg og få større effekt af dine marketingkroner.

Læs mere
Oktober 2021
Oktober 2021Hip hip hurra - 4 år
Læs mere
D. 1. oktober kunne Swiipe fejre 4 års fødselsdag. Det startede i 2017 på en flexplads hos Copenhagen Fintech Lab.

Siden da er det gået stærkt, og vi sidder i dag 15 mennesker - og hjælper mere end 500 danske webshops med at få en bedre kundeoplevelse med bedre konvertering og ordrestørrelse
Juli 2021
Juli 2021Swiipe Win-back
Læs mere
Swiipe Win-back analyserer annullerede ordrer og hvis den annullerede ordre skyldes en fejl i betalingen, modtager dine kunder en SMS eller e-mail umiddelbart efter.

Beskeden indeholder et link, der genskaber indkøbskurven, så dine kunder nemt, hurtigt og sikkert kan gå tilbage og gennemføre betalingen på ny.

Læs mere
Juni 2021
Juni 2021Vækstfonden og Finstart investerer
Læs mere
Swiipe har netop rejst et større 1-cifret millionbeløb via en investeringsrunde med Vækstfonden, Finstart Nordic og en række eksisterende investorer.

Dermed kan Swiipe fortsætte optimeringen af købsoplevelsen med mange nye services på tegnebrættet.

Læs mere
Februar 2021Mastercard Lighthouse FINITIV
Læs mere
Swiipe er udtaget til Mastercard Lighthouse FINITIV. Programmet er et unikt samarbejde med Mastercard og en række større banker, som betyder at vi kan arbejde endnu hurtigere på fremtidens betalingsløsninger.

Læs mere
December 2020Swiipe konto-til-konto
Læs mere
Swiipe udbyder som de første i Danmark en konto-til-konto betalingsløsning til e-commerce markedet. Løsningen gør direkte kontooverførsler i webshoppens checkout muligt, og de høje gebyrer i betalingskæden kan dermed undgås.

Læs mere
November 2020Regional finalist
Læs mere
Swiipe bliver kåret til Regional finalist til EY Entrepreneur Of The Year 2020, og går dermed videre til landsfinalen som afholdes live.

Grundet Corona restriktioner er landsfinalen rykket til marts 2021.

Læs mere
Oktober 2020
Oktober 2020Nordic Startup Awards
Læs mere
Swiipe bliver nomineret i kategorien "Startup of the Year" til Nordic Startup Awards. Vinderen findes d. 26 november 2020.
September 2020
September 2020Magento 2
Læs mere
Godt nyt til alle Magento 2 webshops! Swiipe understøtter endnu en platform og det er nu også muligt at hente Swiipe plugin til Magento 2 foruden WooCommerce og Magento 1 webshops.
August 2020
August 2020MobilePay Online
Læs mere
Med Swiipe PSP-service er det nu muligt at integrere MobilePay Online. Med MobilePay Online som betalingsmetode er det nemt for kunder at betale i webshops med bare ét Swiipe i MobilePay-appen.
Juli 2020
Juli 2020Nomineret til EY
Læs mere
Swiipe bliver nomineret til EY Entrepreneur Of the Year 2020 i kategorien Start-up. Vinderen findes d. 21. januar 2021.
Juni 2020
Juni 2020Swiipe Kortbetalinger
Læs mere
Swiipe lancerer Swiipe Kortbetalinger, som er PSP og indløsningsservice i ét. Det er en løsning, som sammen med Swiipe Checkout sikrer kunder en reel One-Click Buy købsoplevelse - da alle købsoplysninger, inklusiv kortdata, huskes på tværs af webshop, og for tilbagevendende kunder.
Maj 2020
Maj 2020Leveringspræferencer
Læs mere
Swiipe husker nu hvordan kunder foretrækker at få deres varer leveret. Det betyder at der er endnu færre felter, som kunderne skal udfylde, da deres foretrukne leveringspræference automatisk udfyldes når de shopper på en webshop med Swiipe Checkout.
April 2020Magento 1
Læs mere
Swiipe understøtter Magento platformen med et nyt plugin og får de første webshops fra ventelisten integreret på løsningen. Målet er at sikre et 2-cifret antal nye Magento webshops hver måned.
Marts 2020Google Maps integration
Læs mere
Swiipe introducerer Google Maps Autocomplete integrationen til Swiipe Checkout. Funktionen tilføjer autoudfyldelse til adressefeltet, og gør det dermed hurtigere og nemmere for forbrugerne at gennemføre deres køb.
Januar 2020 Partnerportal
Læs mere
Swiipe sparker 2020 i gang med udgivelsen af partnerportalen, som skal gøre det muligt for webshop-bureauer automatisk at administrere og opsætte Swiipe for deres kunder.
August 2019WooCommerce plugin
Læs mere
Swiipe plugin til WooCommerce lanceres, og det er nu muligt for webshops at integrere Swiipe Checkout på få minutter. Swiipe får hurtigt fodfæste hos webshopejerne og vokser med cirka 50 nye webshops pr. måned.
November 2017 Swiipe grundlagt
Læs mere
Swiipe grundlægges af Anders Riis med missionen om at forbedre købsoplevelsen og gøre online betaling hurtigt, nemt og sikkert. Samtidig skal de høje betalingsgebyrer der er på markedet i dag minimeres ved hjælp af et nyt EU betalingsdirektiv, PSD2.
Tidligere
Næste

Kerneværdier

Vores kerneværdier kommer til udtryk på mange måder - de findes både i måden hvorpå vi løser, samt prioriterer opgaver på, og i hvordan vi kommunikerer med vores kollegaer og samarbejdspartnere. Men én værdi som er altoverskyggende, er vores fokus på forbrugerne, da de er hele grundlaget bag Swiipes eksistens.
Ansvarlighed 

Vi er tro mod vores værdier, som understøtter fundamentet for Swiipe. Vi forbliver autentiske og ærlige, selv i svære tider. Vi står sammen som ét team og er alle med til at realisere Swiipes mål - og dét er en opgave vi tager meget alvorligt.

Sammenhold

Sammenhold spiller en central rolle i Swiipe. Vi er et team, hvis styrker ligger i vores forskelligheder og baggrunde, og vi tror på at vi med kreativitet kan komme langt. Vi står sammen, om at skabe og forbedre fremtidens online købsoplevelse.

Ihærdighed

Vi er vedholdende og fokuserede på at realisere vores mission om at forbedre online købsoplevelsen og tilføje forbrugerne ekstra værdi. Det er en passion, som vi alle deler, da vores kunder og forbrugere er rygraden bag Swiipes eksistens.

Faglighed 

Vi har høje ambitioner og derfor er faglig udvikling en forudsætning for vores fortsatte innovation, og for at kunne nå vores mål. Hos Swiipe handler faglighed om at tilegne sig ny viden, værktøjer og processer, så vi hele tiden står bedre og stærkere.

Team Swiipe

Vi er et internationalt, ambitiøst og energisk team der kommer fra flere baggrunde og discipliner, og vi tror på at vores styrker ligger i vores forskelligheder og holdmentalitet. Vi elsker at arbejde på tværs af teamet, være sociale og fejre vores succeser sammen. Vi har skabt en uformel arbejdsplads hvor diversitet, humor og uendelig kreativitet er en naturlig del af hverdagen.

Anders grundlagde Swiipe i oktober 2017, og er dermed Swiipes magiske CEO. Han er noget af en blæksprutte med en arm i hver lejr, men fokuserer hovedsageligt på forretningsudvikling og udarbejdelse af strategier. Swiipe er Anders’ hjertebarn, hvor gode og ambitiøse kollegaer spiller en stor rolle i at udvikle verdens sejeste produkt. Anders praler med han aldrig bliver syg, fordi hans 16 timers lure kurerer alt.  

Christian startede som CTO hos Swiipe i juli 2019. Han er ansvarlig for Swiipes IT-løsninger, samt udviklingen af både front-end, back-end og Azure. 
Christian er Swiipe’s utrættelige  arbejds-narkoman, og han elsker at kunne forbedre online købsoplevelsen til webshops. Derudover, er Christian ikke bleg for at give en opera optræden på kontoret når han ikke har arbejdet til kl. 03 om natten.  

Adele var med fra Swiipes begyndelse  og startede i februar 2018. Hun er UX-designer og projektleder, og elsker at kunne føre projekter fra idé til eksekvering –
til gavn for både virksomheder
og forbrugere.
 Dertil står hun for sociale arrangementer og elsker at kunne samle hele teamet, så hun kan tæske os i bordfodbold.

Ulrik startede hos Swiipe i april 2020 og er vores senior sælger. Med hans mange års erfaring og udadvendte, karismatiske karakter, er han det perfekte bindeled mellem Swiipes partnere og kunder. Ulrik er glad for at kunne pitche og sælge Swiipe på grund af vores unikke service, der giver nye kunder en “aha” oplevelse. Dertil gør hans nysgerrige sind ham til en habil stalker på LinkedIn.

Pernille startede i marts 2020 og arbejder med marketing og kommunikation hos Swiipe. Hun har det store overblik og udarbejder kommunikation til alle platforme for at Swiipes brand og stemme fungerer optimalt. Pernille ser Swiipe som en inspirerende og spændende arbejdsplads, med verdensklasse kollegaer, som hun med hendes sociale væsen gerne deler et glas vin med til anstændige lejligheder.

Michael startede i Swiipe som trainee i oktober 2018, og er dermed Swiipes flittige studerende.
Han sidder generelt som front-end og back-end udvikler, med udarbejdelsen af plugins til Swiipe Checkout – og så er det ham kunderne møder når de ringer ind med tekniske udfordringer. Michael elsker atmosfæren og samarbejdet på tværs af kontoret, da han mener vi er et fantastisk team, som nyder godt af hinandens selskab.

Ivan startede hos Swiipe i juli 2018. Han er Swiipes største spasmager og hans primære opgaver består i at udvikle, forbedre og rette de tjenester og plugins som eCommerce systemerne bruger.

Ivan benytter sig ofte af hvide løgne, når det er tid til vores daglige kortspil efter frokost, hvilket ofte resulterer i sjove udfald. Ivan elsker desuden Swiipe, da han ser det som et inspirerende, innovativt og passioneret firma.

Dennis er Swiipes nyeste IT kyndige, og startede i oktober 2020. For Dennis er Swiipe en virksomhed med ben i næsen og et sted hvor arbejdsopgaverne spænder bredt, så han kan udvikle sine kompetencer og faglige profil. Udover at være en fantastisk optimistisk kollega der møder tidligt ind, bidrager han også med hurtige salsa-moves og musikale indslag, både til hverdag og til vores fredagsbarer.

Igor har arbejdet hos Swiipe siden februar 2019. Han arbejder som full stack udvikler, og er kendt i Swiipe teamet som den, der oftest glemmer at der bliver holdt møde, da han arbejder remote fra hans kontor i Ukraine. Igor har mange funktioner inden for front-end og back-end udvikling, og elsker Swiipe fordi kommunikationen blandt teamet er fænomenal, selvom han ikke fysisk er til stede på kontoret.

Ariane startede hos Swiipe i slutningen af december 2020 og hun er vores super-supporter, som står for IT-kommunikationen mellem Swiipe og vores kunder. Ariane elsker Swiipe på grund af kontorets sammenhold og fælles indsats for at kunne skabe værdi for vores kunder. Ariane er altid klar til at give et godt grin og så er hun med sine blot 19 år et af kontorets yngste talenter. 

Malthe startede hos Swiipe i starten af januar 2021, og han sidder i lære i IT-afdelingen i forbindelse med hans uddannelse. Malthe elsker at arbejde hos Swiipe, da vi gør betaling nemmere i webshops med vores spændende produkter. Når Malthe ikke arbejder, så løber han på det danske landshold i orienteringsløb, og han er er derfor vant til at være hurtig – også på tastaturet.

Amanda er det nyeste medlem af Team Swiipe, og hun er med hendes baggrund som handelselev med speciale i B2B perfekt til at være en stor del af Swiipes tekniske supportteam. Amanda startede hos Swiipe i starten af marts 2021, og hun elsker at være en del af Swiipes dynamiske team hvor hun både fungerer som vores tekniske og moralske supporter.

Karriere

Vil du også være en del af teamet?

Vi er hele tiden på udkig efter ambitiøse talenter, som vil være med til at forbedre online købsoplevelsen, samt bidrage med en fremadrettet vækst for Swiipe.

Tag et kig på vores jobåbninger, forhåbentlig har vi et drømmejob der passer dig - og hvis ingen af vores nuværende jobåbninger matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Swiipe CEO Anders og CTO Christian