FAQ | MobilePay Online

 

MobilePay Online FAQ

Hvordan får jeg MobilePay Online?  

For at få MobilePay Online på din webshop skal du have en PSP- og indløsningsservice hos en udbyder, som samarbejder med MobilePay, såsom Swiipe.

Du kan læse mere om Swiipe Kortbetalinger med MobilePay her: https://swiipe.com/kortbetalinger/

Når du først har Swiipe som din betalingsudbyder, skal du blot aktivere MobilePay Online fra din Swiipe Portal, herefter er din webshop klar til at modtage betalinger gennem MobilePay. Du kan logge ind på din Swiipe Portal her: portal.swiipe.com

Hvad koster MobilePay Online?

MobilePay Online koster kr. 49,- om måneden og kr. 1,- per transaktion, som tillægges prisen for Swiipe Kortbetaling, der både dækker PSP og indløsning i ét.

Swiipe har to forskellige kortbetaling-pakker, som afhænger af antallet af transaktioner din webshop har. Hvis du har over 100 transaktioner, bør du vælge Business, ellers er Basic den rette pakke for dig. Se prisoversigten for Swiipe Basic og Swiipe Business her: https://swiipe.com/kortbetalinger/

Hvor lang tid går der, fra jeg har bestilt MobilePay Online, til det kører?

Når du er blevet aktiveret til ‘Swiipe Kortbetalinger’ som din betalingsudbyder, kører det typisk indenfor få timer samme dag.

Hvordan gør jeg det synligt, at mine kunder kan betale med MobilePay i min webshop?

MobilePay Online vi automatisk blive lagt ind som en mulighed i Swiipe betalingsflowet, på samme måde som betalingskort bliver vist. Det betyder at du blot skal aktivere MobilePay Online i din Swiipe Portal, og efter få timer vil du automatisk kunne se MobilePay Online i dit Swiipe Checkout.

Du kan logge ind på din Swiipe Portal her: portal.swiipe.com

Hvordan ser jeg, at kunden har betalt? 

Det vil normalt være muligt at se via din webshops Admin-panel om betalinger er foretaget via MobilePay Online, eller via betalingskort.

Hvornår bliver pengene sat ind på min virksomheds bankkonto?

Betalinger foretaget via MobilePay Online sker på samme måde som betalingskort. Tidspunktet for hvornår pengene går ind på din virksomheds bankkonto, er derfor det samme som ved kortbetalinger.

Hvordan håndterer jeg tilbagebetalinger af MobilePay-transaktioner?

Betalinger med MobilePay Online sker via det kort, brugeren har registreret i MobilePay-appen. Så du håndterer tilbagebetaling på samme måde som ved kortbetalinger.

Hvordan håndterer jeg evt. fortrydelseskøb foretaget via MobilePay?

Betalinger med MobilePay Online sker via det kort, brugeren har registreret i MobilePay-appen. Så du refunderer beløbet fra en MobilePay-transaktion på samme måde, som du gør ved refundering af korttransaktioner.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har brug for hjælp til MobilePay Online?

Du skal kontakte Swiipe hvis du har brug for hjælp til MobilePay Online, hvis du benytter Swiipe som din betalingsløsning. 

Du kan kontakte Swiipe via telefon på (+45) 7196 9616 eller via e-mail på contact@swiipe.com og ellers kan du udfylde kontaktformularen på https://swiipe.com/kontakt-erhverv/ så kontakter vi dig.

Hvad er beløbsgrænserne for min kunde, når han/hun bruger MobilePay til betaling i min webshop?

Der er ingen beløbsgrænse for køb foretaget via MobilePay Online – udover dem som måtte gælde det betalingskort, som er tilknyttet kundens MobilePay-konto.