MobilePay Subscriptions – få det på din webshop

MobilePay Subscriptions er ligeså let som det du kender fra MobilePay i dag – bare målrettet til abonnementer og faste betalinger. Fordelene ved MobilePay Subscriptions som betalingsmetode er mange:

  • Lave priser – spar op til 80 % på dine transaktioner ift. andre betalingsmidler 
  • Send link til tilmelding af en fast betaling direkte til dine brugere via f.eks. mail, sms eller chat 
  • Få fuld fleksibilitet – du bestemmer selv afregningsperiode og fakturadato 
  • Følg brugerens betaling skridt for skridt – du kan proaktivt reagere, hvis en betaling bliver afvist 

Ved tilmelding til MobilePay Subscriptions, vil faste betalinger køre automatisk. Som webshopejer kan du dermed spare dine kunder tid i købsprocessen, da de ikke behøver at indtaste deres betalingsoplysninger eller hente deres NemID.

Kunden vælger MobilePay som betalingsmetode, og godkender aftalen i MobilePay app’en. Herefter kører abonnementsbetalingen automatisk. Kunden har adgang til det fulde overblik over deres betalinger i app’en, både forhenværende og kommende.

Hvad sker der hvis en kundes kort udløber eller kunden skifter bank?

Ved udløbet kort modtager kunden automatisk en notifikation, så de kan opdatere til det nye kort. Afviser en kunde en betaling eller framelder sig abonnementet, får din virksomhed besked, så du kan nå at reagere i tide.

PSD2 og MobilePay Subscriptions

Fra den 14. september vil der træde nogle nye betalingsregler i kraft som led af det nye EU-direktiv PSD2. MobilePay Subscriptions imødekommer allerede sikkerhedskravene (SCA), så der vil ikke være nogen forskel efter den 14. september.

Når brugeren godkender betalingsaftalen, sker det via to-faktor-godkendelse:

  1. Godkendelse af betalingsaftalen sker fra brugerens telefon 
  2. Brugeren logger ind i MobilePay app’en, med en personlig kode eller fingeraftryk/ansigtsgenkendelse for at godkende betalingsaftalen 

Ændrer du aftaleforholdet med kunden, f.eks. hvis beløbsstørrelsen ændres, da kunden vælger at tilkøbe ekstra services, eller vælger et helt nyt abonnement, skal en ny aftale godkendes.

Danmark er blevet det mest avancerede betalingsmarked i Europa

Markedet er drastisk skiftet til digitale betalinger, som er blevet en naturlig del af de fleste danskeres hverdag. En undersøgelse fra Visa Digital Money Study 2017, har afsløret af hele 90 procent af danskerne har gjort brug af en mobilenhed til at betale online med, hvor 70 procent af dem gør det regelmæssigt. Dette gør Danmark til en af de mest avancerede betalingsmarkeder i Europa. I forhold til 2018, er mobilbetalinger i øvrigt tredoblet i Europa, hvilket har gjort det muligt at betale for ydelser i lande, hvor der ikke har været et velfungerende betalingssystem.

Markedet for digital betaling er i konstant vækst. Hver tiende internetbetaling i Danmark gennemføres med en betalingsapp. Det gør mobilbetalinger til den næstmest benyttede betalingsform i Danmark og den eneste betalingsform der er gået frem i markedet i 2019.

Hvorfor skal du integrere MobilePay på dit website?

Du kommer på forkant med den digitale brugerrejse, der kan være med til at skabe positive forudsætninger for at vækste din kundebase. En af de væsentlige grunde for at implementere MobilePay til dit checkout, er at kunden undgår den manuelle indtastning af oplysninger, som ellers kan koste konvertering.

Du får en høj fleksibilitet, hvor du selv kan bestemme afregningsperiode og fakturadato. Og med data i realtid har du og dine kunder altid fuldt overblik over hvilke regninger der er betalt, og hvilke der stadig ligger til betaling.

Kun ét swipe – så kører betalingen fra dine kunder automatisk

  1. Kunden vælger MobilePay ved betalingsmuligheder på virksomhedens webshop
  2. Kunden godkender den faste betaling med ét swipe via MobilePay
  3. Den faste betaling kører nu automatisk 
  4. Kunden har overblik over alle betalingerne i appen 

Hop med på fremtidens betalingsform, og gør det lettere for dine kunder at oprette et abonnement, eller en fast betaling.

Er du stadig i tvivl om hvordan MobilePay Subscriptions fungerer? Så kan du læse mere på MobilePay erhverv: https://bit.ly/2jXW4UD

Ellers kan du kontakte Swiipe for at høre mere om, hvordan du kommer i gang med MobilePay Subscriptions på din webshop: contact@swiipe.com eller på telefon +45 7196 9616. Du kan også læse mere her.

Del på facebook
Del på linkedin