Swiipe Kortbetalinger FAQ

Hvad er en PSP?

En PSP står for Payment Service Provider, også kaldet betalingsgateway. PSP er en service, der sikrer at dine kunder kan betale med kreditkort i din webshop. I praksis er PSP’en typisk selve betalingsvinduet i webshoppen, hvor kunder indtaster deres oplysninger på en sikker måde, og som håndterer en krypteret udveksling af kundens kortdata.

Hvad er en indløser?

En indløser er en finansiel partner, der sørger for at indløse betalingen fra kunderne. Med andre ord sørger indløseren for at overføre betalingen fra din kundes bankkonto til din webshops bankkonto.

Får jeg både en PSP – og indløsningsaftale med Swiipe Kortbetalinger?

Ja. Med Swiipe Kortbetalinger får du indløsning og PSP i én samlet aftale.

Swiipe checkout og vores One-Click Buy følger også med uden ekstra omkostning, og derudover kan du tilkøbe MobilePay Online og MobilePay Subscriptions ligesom der løbende tilkommer nye services du kan tilvælge

Hvad koster det?

Du kan vælge mellem 2 forskellige prispakker alt efter hvad der passer bedst til din virksomhed. Alle priser er konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer eller binding.

Basic-pakken er for virksomheden, der har under 100 transaktioner om måneden:

PSP
kr. 1,- pr. betaling

Indløsning
1,25 % DK/EU
2,75 % udenfor EU
Minimum 0,60 øre

Business-pakken er for virksomheden, der har over 100 transaktioner om måneden:

PSP
Kr. 0,25,- pr. Betaling

Indløsning
1,25 % DK/EU
2,75 % udenfor EU
Minimum 0,60 øre

Er der et opstartsgebyr?

Nej, Swiipe Kortbetalinger kræver ikke opstartsgebyr.

Hvor kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til Swiipe Kortbetalinger?

Hos Swiipe stræber vi efter at skabe værdi for webshopejere såvel som for kunder. Derfor har vi stor fokus på kundetilfredshed. Vi står altid klar til at hjælpe dig både på telefonen: 7196 9616 eller via e-mail: support@swiipe.com

Hvad understøtter Swiipe Kortbetalinger?

Swiipe Kortbetalinger er tilgængelig for WooCommerce samt Magento, og understøtter både VISA og Mastercard. Derudover, er det muligt at tilkøbe og integrere MobilePay Online og MobilePay Subscriptions.

MobilePay Online
For at få MobilePay Online skal du blot aktivere det fra din Swiipe portal. Med MobilePay Online skal dine kunder ikke gøre andet, end at godkende deres betalinger via MobilePay-appen, når de ønsker at betale på din webshop.

MobilePay Online koster 49 kr/md. + 1 kr./transaktion, der tillægges de øvrige omkostninger til Swiipe PSP og Indløsning.

MobilePay Subscriptions
MobilePay Subscriptions er for dig, der også har abonnementsbetalinger. MobilePay Subscriptions sikrer at dine kunder nemt kan tilmelde tilbagevendende betalinger via MobilePay-appen. MobilePay Subscriptions er muligt til WooCommerce.

Hvad er et One-Click Buy?

Swiipe Kortbetalinger muliggør et reelt One-Click Buy. Det betyder at dine kunders købsinformationer, inklusive kortoplysninger, kan huskes på tværs af webshops, og for dine tilbagevendende kunder. Dine kunder skal således kun betale med ét klik, da alle deres købsoplysninger allerede er udfyldt for dem. Dét skaber kundefastholdelse og øger din salgskonvertering og sikrer dine kunder den ultimative købsoplevelse.

Hvordan installerer jeg Swiipe Kortbetalinger?

Når du har oprettet dig på portal.swiipe.com, kan du vælge de services du ønsker på dit website. Der er både gratis services, som Swiipe checkout og betalbare services som PSP og indløsning. Det hele foregår automatisk, når du opretter de respektive services og du kan selv følge med i oprettelsesprocessen.  Du kan selv løbende til- eller afmelde de services du ønsker, og du kan finde installationsvejledningerne her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@swiipe.com eller ringe på +45 7196 9616, hvis du har brug for hjælp til at sætte løsningerne op på dit website.

Hvornår kan jeg forvente udbetaling af mine transaktioner?

Udbetalinger sker hver torsdag for de transaktioner, der er foretaget i perioden mandag kl. 21.00 til mandag kl. 21.00 den foregående uge.

Kan jeg vælge kun at have Swiipe PSP eller Swiipe indløsning?

Nej ikke lige nu. Swiipe Kortbetalinger er én samlet løsning med både PSP og indløsning, men vi kommer snart til at kunne understøtte et mere skræddersyet setup, så du kan have et One-Click Buy uanset hvilken betalingsløsning du benytter Hvis du er interesseret i at høre om tidsplanen for dette er du velkommen til at kontakte os på contact@swiipe.com eller telefon 7196 9616.

Skal jeg have Swiipe Checkout for at kunne få Swiipe Kortbetalinger?

Nej, du behøver ikke Swiipe Checkout for at få Swiipe Kortbetalinger, men vi anbefaler det. Swiipe checkout følger gratis med og giver dig, sammen med Swiipe Kortbetalinger, et reelt One-Click Buy, der øger din konvertering og giver dine kunder den ultimative købsoplevelse når de shopper på din webshop. Du kan læse mere om Swiipe checkout og vores One-Click Buy her.

Hvem leveres Swiipe Kortbetalinger af?

Swiipe indløsning leveres i samarbejde med Clearhaus A/S, som er godkendt og under tilsyn af det danske finanstilsyn samt Visa og Mastercard.

Hvem er Clearhaus?

Clearhaus er en virksomhed der specialiserer sig i at tilbyde betalingsløsninger til webshops over hele Europa. Virksomheden er et finansielt institut hvis rolle er at indsamle, opbevare og udbetale de penge, som du som virksomheder modtager fra dine kunder.

Hvorfor skal jeg vælge Swiipe Kortbetalinger som betalingsløsning?

Med Swiipe Kortbetalinger får du en reel One-Click Buy købsoplevelse. Vi fokuserer nemlig ikke kun på selve betalingen, men på hele oplevelsen omkring, hvilket giver dine kunder den bedste købsoplevelse. Derudover får du PSP- og indløsningsservice i én samlet løsning. Det sparer dig tid, da du hurtigt kan få din betalingsløsning op at køre på rekordtid.