Karriere

Karriere hos Swiipe

Er du vores nye kollega?

Vi er en hurtigt voksende fintech-familie, der leder efter flere talentfulde kolleger til at blive en del af vores team. Læs mere om Swiipe her og hjælp os med at bygge grundlaget for fremtidens betalingsløsning.

Hvem er vi?

Vi udvikler betalings- og checkoutløsninger til online-markedet. Vores fokus er rettet mod at sikre forbrugerne den bedste købsoplevelse for hermed at tilgodese forbrugerne såvel som virksomhederne. 
Vi er et ambitiøst og energisk team der kommer fra flere baggrunde og discipliner, og vi tror på at vores styrker ligger i vores forskelligheder og holdmentalitet. Vi elsker at arbejde i teams, være sociale og fejre vores succeser sammen. Vi har skabt en uformel arbejdsplads hvor mangfoldighed, humor og uendelig kreativitet er en naturlig del af hverdagens kontorliv.
 

 Vi leder efter:

Vi er altid på udkig efter nye talenter. Tag et kig på vores jobåbninger og forhåbentligt har vi et drømmejob der passer dig. Hvis ingen af vores nuværende jobåbninger matchede din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Se vores ledige stillinger her:

Send en uopfordret ansøgning til:

Adresse

Ryvangs Allé 81-83
2900 Hellerup

Kontakt os

+45 7196 9616
Skriv til os her

Swiipe er cetificeret integrationsparner med MobilePay Subscriptions 
Swiipe er del af FDIH styrker dansk e-handel