Karriere hos Swiipe

Vil du starte en karriere hos Swiipe?

Vi er en hurtigvoksende fintech-familie, der leder efter flere talentfulde kolleger som har lyst til at kickstarte deres karriere hos Swiipe og blive en del af vores team. Læs mere om Swiipe her og hjælp os med at bygge grundlaget for fremtidens betalingsløsning.

Hvem er vi?

Vi udvikler betalings- og checkoutløsninger til online-markedet. Vores fokus er rettet mod at sikre forbrugerne den bedste købsoplevelse for hermed at tilgodese forbrugerne såvel som virksomhederne. Vi er drevet af dette formål, og vi opretholder vores kerneværdier for samarbejde, integritet og innovation som vores guide til at tage beslutninger for fremtiden af Swiipe.

Vi er et ambitiøst og energisk team der kommer fra flere baggrunde og discipliner, og vi tror på at vores styrker ligger i vores forskelligheder og holdmentalitet. Vi elsker at arbejde på tværs af teams, være sociale og fejre vores succeser sammen. Vi har skabt en uformel arbejdsplads hvor mangfoldighed, humor og uendelig kreativitet er en naturlig del af hverdagens kontorliv.
Du kan med fordel se teamet her og læse mere om dine fremtidige kollegaers baggrund og specifikationer.

Vi leder efter:

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som kan bidrage til en fremadrettet vækst for virksomheden. Tag et kig på vores jobåbninger og forhåbentligt har vi et drømmejob der passer dig. Hvis ingen af vores nuværende jobåbninger matchede din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Se vores ledige stillinger her:

Send en uopfordret ansøgning til: