FAQ | Win-back

Swiipe Win-back FAQ

I FAQ Win-back kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål om Swiipe Win-back servicen

Swiipe Win-back analyserer annullerede ordrer og hvis denne ordre skyldes en fejl i betalingen, modtager dine kunder en SMS eller e-mail umiddelbart efter. Beskeden indeholder et link, der genskaber indkøbskurven, så dine kunder nemt, hurtigt og sikkert kan gå tilbage og gennemføre betalingen på ny.  
 
Beskeden indeholder desuden også et link og en vejledning til download af NemID-nøgleappen, hvis Swiipe Winback analyserer, at fejlen forårsages af manglende NemID-nøgleapp. 

Swiipe Win-back koster DKK 7,50 kr. per succesfuld betaling via servicen. Der er ingen opstarts- eller månedlige abonnementsgebyrer, og du kan afmelde dig servicen når som helst. 

Ny lovgivning inden for betalingssikkerhed på nettet har medført nye krav i form af 2-faktorgodkendelse på alle online transaktioner over EUR 30.  

I den forbindelse har flere danske banker sammen med Nets indført NemID-nøgleapp verificering, hvilket kan betragtes som værende positivt for betalingssikkerheden. Desværre er løsningen meget lidt brugervenlig og mange forbrugere bliver forvirrede over de nye krav, hvilket er grunden til at Swiipe har lanceret Swiipe Win-back. 

Nej. Du kan selv vælge i Swiipe Portalen om dine kunder skal modtage en SMS, en e-mail eller begge dele. Dette gør du Swiipe Portalen, hvor du i Win-back servicen kan afkrydse hvordan dine kunder skal modtage beskeden. 

E-mailen består af følgende tekst, hvor kundens navn bliver hentet fra det indtastede for og efternavn i kassesiden. Derudover bliver webshoppen, hvor købet er fejlet, også indsat automatisk, og følger den webshop som har aktiveret Swiipe Win-back servicen i Swiipe Portalen. Du kan selv kan vælge navnet som signerer beskeden. Dette gøres i Swiipe Portalen.
 

SMSen består, ligesom e-mailen, af en fast tekst, med klikbare links som indsættes hvor “link” står i det følgende besked eksempel. Webshoppen hvor købet fejlede bliver indsat automatisk, og følger den webshop som har aktiveret Swiipe Win-back servicen i Swiipe Portalen. Derudover bliver kundens navn hentet fra det indtastede for- og efternavn i kassesiden. Du kan selv kan vælge navnet som signerer beskeden. Dette gøres i Swiipe Portalen. 

Da beskeden er udarbejdet i samarbejde med forbrugerombudsmanden og e-mærket, er det ikke tilladt at ændre i indholdet i beskeden. Det er dog muligt at ændre navnet som signerer beskeden.  Vi anbefaler at du benytter dit fornavn og så firmanavn, f.eks. Pernille fra Swiipe. Derudover kan du også uploade dit firmas virksomhedslogo, som vil blive vist i e-mailen, hvis du vælger denne kommunikationskanal.   

Meddelelsen bliver sendt umiddelbart efter at fejlen er opstået i betalingen. Beskeden sendes ikke med det samme, da kunden kan være opmærksom på fejlen, og selv være i gang med at gennemføre betalingen på ny.

 

Skulle det ske at beskeden ender hos en kunde, som i mellemtiden har gennemført betalingen, vil kunden blive taget til følgende side, ved at trykke på linket til den genoprettet kurv. Dermed undgår vi forvirring og kunden forbliver tilfreds.