FAQ Erhverv

I FAQ erhverv kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål om Swiipe og vores tjenester

Ofte stillede spørgsmål om Swiipe

Swiipe er en checkout- og login-løsning, der tilbyder et enkelt og optimeret One-click-buy checkout, som gør det nemt, hurtigt og sikkert for dig at gennemføre dit køb online. Hos Swiipe behøver du ikke indtaste dine oplysninger igen og igen, når du først har gjort det en gang, kan vi huske dem på de mange webshops der benytter Swiipe.   

Det skal være nemt at handle online og derfor har Swiipe udviklet et brugervenlig One-Click Buy checkout, der skal gøre det nemt, hurtigt og sikkert at gennemføre et køb. Med Swiipe opnår du øget salg, da vi sørger for at gøre checkouttet så let som muligt. Vi husker tilbagevendende kunders købsdata på tværs af websites og så er Swiipe selvfølgelig mobiloptimeret, hvilket sikrer den bedste købsoplevelse, uanset om dine kunder besøger din webshop via computer, tablet eller mobil.

Foruden Swiipe Checkout tilbyder Swiipe kortbetalinger via Swiipe PSP- og Indløsningsservice og Swiipe konto-til-konto betalingsløsning. Dertil er Swiipe partner med MobilePay og tilbyder betaling via MobilePay-app’en.

  • MobilePay Online og MobilePay Subscriptions   

Med Swiipe kan virksomheder tilbyde deres kunder at betale via deres telefonnummer i MobilePay app’en. Læs mere om Swiipes samarbejde med MobilePay her.

  • Swiipe Kortbetalinger

Med Swiipe Kortbetalinger får du indløsning og PSP i én samlet aftale. Swiipe checkout og vores One-Click Buy følger også med uden ekstra omkostning, og derudover kan du tilkøbe MobilePay Online og MobilePay Subscriptions ligesom der løbende tilkommer nye services du kan tilvælge. 

  • Swiipe konto-til-konto

Swiipe konto-til-konto er en helt ny betalingsmulighed, som helt fjerner afhængigheden til den konventionelle betalingskæde som kortudstedere/ betalingsgateways og indløsere – og der er mange penge at spare på betalingsgebyrer. Servicen gør det muligt at overføre penge fra forbrugerens bankkonto til webshoppens konto direkte i checkouttet. Man kan sige at man hidtil har brugt betalingskortet, som har aktiveret overførslen fra de to konti. I dag kan det foregå direkte udenom kort, men altså direkte fra bank til bank i checkouttet. 

One-Click Buy øger din konvertering. For med Swiipe One-Click Buy, huskes dine kunders data på tværs af websites, så der kan handles med ét enkelt klik. Det betyder at hvis kunder har købt på et andet website, skal kunder ikke indtaste data igen, når de vil købe på dit website. På denne måde behøver kunden aldrig at indtaste deres data igen.

Du logger ind på din Swiipe Portal og vælger ”Aktivér” ud fra de services du ønsker. Hvis nogle af servicerne kræver flere steps, vil der være en udførlig vejledning.

Swiipe er designet til at være verdens nemmeste løsning for dine kunder, men selvfølgelig også dig. Derfor er implementeringen også gjort nem. Vores service kan hentes med et nemt front-end script eller med vores API. Find vores installationsguides her, hvor vi guider dig igennem opsætningen.

Det er helt gratis at integrere Swiipe Checkout på din webshop. Vi har også betalbare services herunder Swiipe Kortbetalinger og vores integrationer til MobilePay. Du kan tydeligt se hvilke services der koster penge inden du aktiverer dem i Swiipe Portalen.

Vores mission er at gøre det nemt for så mange brugere som muligt at handle online. Vi har derfor behov for at så mange webshops som muligt går ind i servicen, for at alle får så stor værdi som muligt. Derudover, tror vi på at en glad webshop med tiden også vil være interesseret i og ønske vores andre services.

Det er intet problem, hvis din webshop opererer på flere sprog. Swiipe har alle europæiske sprog som standard og er gratis for alle.

Swiipe stræber efter at give forbrugerne den bedste købsoplevelse ved at gøre det lettere at foretage transaktioner online. Vi forpligter os til at beskytte dig og dine data. Derfor er forbrugernes data krypteret og opbevaret sikkert, så ingen andre har adgang til dem. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Forbrugerne kan derudover selv bestemmer hvilke informationer de vil opbevare og benytte, når de handler online, de kan nemlig nemt og hurtigt ændre de informationer som de opgiver i deres Swiipe Portal.

Swiipe understøtter WooCommerce, Magento 1 og Magento 2. Så har du en WooCommerce eller Magento 1+2 webshop kan du nemt få vores plugin på din webshop.

Snart integrerer vi også til flere platforme som f.eks. PrestaShop. Tilmeld dig vores venteliste og få besked når vi har et plugin til din platform.

På vores sociale medier kan du dagligt blive opdateret på hvad der sker hos Swiipe og holde øje med vores jobopslag. Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev, der indeholder nyheder om Swiipe og produktreleases. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller besøg os på LinkedIn eller Facebook.

Swiipe er ikke som udgangspunkt en betalingsgateway, men et optimeret checkout til din webshop. Dog har vi udvidet vores services til at inkludere Swiipe Kortbetalinger som er betalingsgateway. Men som webshop kan du sagtens kun benytte Swiipe Checkout, uden at benytte Swiipes andre services.

Nej, med brug af Swiipes plugin, kan du bibeholde din nuværende betalingsgateway, da Swiipe Checkout ikke påvirker de betalingsmuligheder du tilbyder i dag.

PSD2 (Revised Payment Service Directive) er det reviderede betalingsdirektiv fra EU, der trådte i kraft 14. september 2019. 

Betalingsløsningen gør det muligt for dine kunder at betale direkte fra deres bankkonti til din konto i dit checkout. Det reducerer betalingsgebyrerne og skaber nye muligheder. En af grundstenene i Swiipe er at gøre PSD2 konto-til-konto betalinger nemme og relevante på onlinemarkedet. Og vi kunne i starten af december 2020 offentliggøre at vi er klar til at tilbyde denne service til udvalgte webshops.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Du kan kontakte Swiipe via e-mail på kontakt@swiipe.com – vi svarer inden for 2 hverdage.

Ofte stillede spørgsmål fra Swiipe kunder

Der er kommet lovkrav om ny betalingssikkerhed i Europa. Desværre er mange borgere fortsat ikke klar over dette, hvilket betyder at vi lige nu ser en periode, hvor folk undgår at gennemføre deres betaling, fordi de ikke helt forstår den nye to-faktor godkendelse med NemID. Du kan læse mere om det i artiklen fra Dansk Erhverv her: Nye SCA-betalinger betød tabte indkøbskurve for netbutikker

 

Vi anbefaler derudover, at du på din webshop skriver en lille besked på forsiden, hvor du gør dine kunder opmærksom på at NemID forekommer ved betaling, så de er forberedte på det. 

Har du spørgsmål til hvordan du redigerer ordrer i WooCommere, henviser vi til WooCommerces egen guide, som du kan finde her: Viewing and Editing a Single Order – WooCommerce Docs

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du skal forstå og behandle dine ordre i WooCommerce, henviser vi til WooCommerces egen guide, som du kan finde her: Managing Orders – WooCommerce Docs

Internet Explorer er ved at udgå og bliver periodisk erstattet af Microsoft Edge. På grund af dette har MobilePay valgt ikke at understøtte Internet Explorer og i stedet henviser de til, at man bruger en anden browser.

Internet Explorer er ved at udgå og bliver periodisk erstattet af Microsoft Edge. På et tidspunkt bliver Internet Explorer lukket helt ned. Derfor har Swiipe valgt ikke at understøtte Internet Explorer på samme måde som andre browsere, og dine kunder vil derfor ikke have mulighed for at logge ind på deres Swiipe konto. 

Dog vil dine kunder stadig kunne lave ordre i Internet Explorer, men de vil få vist et automatisk checkout, og ikke Swiipe Checkout. Betaling med kort vil fortsat gå gennem Swiipe Kortbetalinger, og det vil stadig være muligt for dine kunder at åbne betalingslinks i Internet Explorer.

Når man refunderer en ordre, så bruger Clearhaus de penge man senest har captured, til at refundere med. Det vil sige, at hvis man for perioden for eksempel har captured for 5000 kroner og laver en refundering på 1500 kroner, så vil man få 3500 kroner udbetalt af de penge man har captured.

Hvis du har problemer i Swiipe portalen, prøv da at starte med at reloade siden. Dette kan gøres ved at trykke ”Ctrl + F5” på Windows computere og ”Command + R” på Mac computere. Hvis det stadig ikke virker, kan du prøve at logge ud og ind igen. 

Hvis du stadig oplever problemer efter disse to steps, prøv da at åbne portalen i et helt nyt vindue. Dette gøres ved at trykke ”Ctrl + N” på Windows computere og ”Command + N” på Mac computere.

Hvis du ikke har adgang til dit Clearhaus Dashboard, kan du kontakte os på telefon: +45 7196 9616. Så kan vi tilføje dig via e-mail, så du kan få adgang.

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du kan oprette ordre i din backend i Magento 2, henviser vi til Magentos egen guide, som du kan finde her: Creating an order – Magento 2.