FAQ Erhverv

Swiipe er en checkout- og login-løsning, der tilbyder et enkelt og optimeret One-click-buy checkout, som gør det nemt, hurtigt og sikkert for dig at gennemføre dit køb online. Hos Swiipe behøver du ikke indtaste dine oplysninger igen og igen, når du først har gjort det en gang, kan vi huske dem på de mange webshops der benytter Swiipe.

Det skal være nemt at handle online og derfor har Swiipe udviklet et brugervenlig One-click-buy checkout, der skal gøre det nemt, hurtigt og sikkert at gennemføre et køb. Med Swiipe opnår du øget salg, da vi sørger for at gøre checkouttet så let som muligt. Vi husker tilbagevendende kunders købsdata på tværs af websites og så er Swiipe selvfølgelig mobiloptimeret, hvilket sikrer den bedste købsoplevelse, uanset om dine kunder besøger din webshop via computer, tablet eller mobil.  

Foruden Swiipe checkout, er Swiipe partner med MobilePay og tilbyder en SMS pay løsning.

  • MobilePay Subscriptions   

Med Swiipe kan abonnementsvirksomheder tilkoble MobilePay Subscriptions via et simpelt plugin. Løsningen har mange fordele, da kunderne kan vælge at betale direkte fra deres MobilePay app på mobilen. Læs mere om MobilePay Subscriptions.  

  • Swiipe SMS Pay Solution

Med Swiipe SMS Pay Solutions, kan du optimere og forenkle salgsprocessen ved at kunden accepterer tilbuddet, mens sælgeren har kunden i røret. Du sender en SMS til kundens telefon, hvor de klikker på et link, som sender dem videre til betaling på deres telefon. Herfra skal kunden blot indtaste kortoplysninger og bekræfte med ét enkelt klik. 

One-click-buy øger din konvertering. Med One-click-buy, husker vi dine kunders data på tværs af websites, så der kan handles med ét enkelt klik. Hvis en kunde har købt på et andet website, skal kunden ikke indtaste sine data igen, når han vil købe på dit website. På denne måde behøver kunden aldrig at indtaste deres data igen.

Du logger ind på din Swiipe portal og vælger ”Aktiver” ud fra de services du ønsker. Hvis nogle af servicerne kræver flere steps, vil der være en udførlig vejledning.

Swiipe er designet til at være verdens nemmeste løsning for dine kunder, men selvfølgelig også dig. Derfor er implementeringen også gjort nem. Vores service kan hentes med et nemt front-end script eller vores API. Se vores installationsguide, hvor vi i 6 enkle trin guider dig igennem opsætningen.

Det er helt gratis at integrere Swiipe checkout på din webshop. Vi har flere gratis services, men også nogle betalbare services. Du kan tydeligt se hvilke services der koster penge inden du aktiverer dem.

Vores mission er at gøre det nemt for så mange brugere som muligt at handle online. Vi har derfor behov for at så mange webshops som muligt går ind i servicen, for at alle får så stor værdi som muligt. Derudover, tror vi på at en glad webshop med tiden også vil være interesseret i og ønske vores andre services.

Det er intet problem, hvis din webshop opererer på flere sprog. Swiipe har alle europæiske sprog som standard og er gratis for alle.

Swiipe stræber efter at give forbrugerne den bedste købsoplevelse ved at gøre det lettere at foretage transaktioner online. For at muliggøre dette, benytter vi de købsdata kunden skal indtaste på din og andre webshops når de ønsker at handle online. Det kan være informationer som navn, adresse, foretrukne leveringsmetode osv.

Swiipe understøtter Woocommerce og Magento . Så har du en Woocommerce eller Magento webshop kan du nemt få vores plugin på din webshop.

Snart integrerer vi også med flere platforme som fx. Magento 2. Tilmeld dig vores venteliste og få besked når vi har et plugin til din platform.

På vores sociale medier kan du dagligt blive opdateret på hvad der sker hos Swiipe og holde øje med vores jobopslag. Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev, der indeholder nyheder om Swiipe og produktreleases. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller besøg os på Linkedin eller Facebook.

Swiipe er ikke en betalingsgateway, men et optimeret checkout til din webshop. Vi integrerer med alle betalingsgateways, så uanset hvilken gateway du bruger, kan du anvende vores plugin på din webshop.

Nej, med brug af Swiipes plugin, kan du bibeholde din nuværende betalingsgateway, da Swiipe checkout ikke påvirker de betalingsmuligheder du tilbyder i dag.

PSD2 (Revised Payment Service Directive) er det reviderede betalingsdirektiv fra EU, der trådte i kraft 14. september 2019. Fremadrettet kan dine kunder betale direkte fra deres bankkonto i dit checkout. Det reducerer betalingsgebyrerne og skaber nye muligheder. En af grundstenene i Swiipe er at gøre PSD2 konto-til-konto betalinger nemme og relevante på onlinemarkedet. Vi arbejder intenst på at få disse unikke muligheder ud i markedet og vil snart kunne tilbyde denne service sammen med vores øvrige services.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Du kan kontakte Swiipe via mail: contact@Swiipe.com.