Casestudie: Sådan øgede farveland-butikken.dk sin konvertering med 1,4 %

// Farveland-butikken.dk

Fakta:

Kunde
BoligTex

Stiftet
Har rødder tilbage til 1987 og skiftede til brandet, BoligTex, i 2018

BoligTex/ farveland-butikken forhandler alt lige fra maling til elværktøj og boligtilbehør, og er ejet af Thomas Bang Johst. Farveland-butikken og BoligTex har oplevet stor vækst gennem de seneste år, og har været kunder hos Swiipe siden september 2020, hvor de benytter Swiipe Checkout, Kortbetalinger, MobilePay Online, Win-back og Plus-sell. Udover øget konvertering grundet Swiipe Checkout, har de siden sommer haft Swiipe Win-back, en service som giver kunder besked om fejlede betalinger – og de har derved vundet tabt salg tilbage.

Tæt på hver 4. dansker har oplevet at måtte opgive deres køb på grund af en fejlet betaling, mens hver 7. danskers betaling er fejlet som direkte følge af EU’s 2-faktor-sikkerhedskrav. Derfor tog Swiipe sagen i egen hånd, og udviklede Swiipe Win-back: en service, som via SMS informerer kunderne hvis deres betaling ikke gennemføres. SMS’en indeholder også et link til en genoprettet kurv, så kunden ikke selv skal til at finde varerne igen – det gør købsoplevelsen nemmere for kunderne, og så øger det chancen for konvertering.

Mere end hver sjette mislykkede salg på BoligTex’ webshop bliver genvundet

BoligTex har haft Win-back aktiveret siden juni 2021, og har i perioden frem til oktober 2021 genvundet 17,05 % af de salg som ellers ville gå tabt.

Så udover at farvelands-butikken.dk har genvundet salg som ellers ville have været tabt, har de også undgået utilfredse kunder, som forventede at modtage en vare fra webshoppen, da de troede at deres betaling var gennemført ved NemID-steppet.

1,4 % øget salg med Swiipe Win-back

Efter at have aktiveret Win-back servicen har BoligTex opnået en forøgelse af salg, som isoleret ved hjælp af denne ene service, har skabt en vækst på 1,4 %, der selvsagt giver en kæmpe forskel i øget omsætning. I denne procentstigning er der ikke taget hensyn til Swiipes andre tillægsservices, eller Swiipe Checkout, som også påvirker webshoppens konverteringsrate.

Vil du også have en betalingsgateway, som optimerer og giver værdi til hele købsoplevelsen? Så kontakt Swiipe i dag, så vi sammen kan skabe resultater der gør dine besøgende til betalende kunder.

Kontakt os på +45 7196 9616 eller skriv til os here