eCommerce

Ecommerce

Få Swiipe allerede i dag

Kom i gang allerede i dag med vores WooCommerce plugin. Installer Swiipe nemt og hurtigt i jeres webshop.

Webshopejer tjekker konvertering paa ipad

Øg jeres konvertering

Mange kunder gennemfører ikke deres køb pga. de mange sikkerhedstrin der indgår ved en check-out proces. Derfor har vi udviklet et brugervenligt one-click check-out flow, så dine kunder kan gennemføre deres køb nemt og hurtigt. Swiipe husker kunden på tværs af webshops, så de slipper for at indtaste data igen. Kunden skal alene lægge produktet i kurven og betale med et klik. 
– Dataen er allerede udfyldt via Swiipe. Det skal være nemt at handle online, og med et one-click check-out oplever kunden automatisk en nemmere og hurtigere købsoplevelse. Intet konverterer bedre end et ’one-click buy’!

Spar transaktions-omkostninger

Vi vil disrupte det konventionelle betalingsmarked, og gøre omkostningerne mere konkurrencedygtige og gennemsigtige. Med Swiipe får I en PSD2-klar løsning, så I kan lave transaktioner direkte fra kundernes bankkonti, når PSD2 går live i 2019. Swiipe gør det muligt at lave konto-til-konto overførelser, så I undgår kortudstedere, PSP’ere og indløsere. På den måde slipper I for høje kortbetalings-gebyrer.

Pink sparegris

Adresse

Ryvangs Allé 81-83
2900 Hellerup

Kontakt os

+45 7196 9616
Skriv til os her

Swiipe er cetificeret integrationsparner med MobilePay Subscriptions 
Swiipe er del af FDIH styrker dansk e-handel