Home » Hvordan kan du skabe mersalg og værdi i hele købsflowet på kvitteringssiden?

Hvordan kan du skabe mersalg og værdi i hele købsflowet på kvitteringssiden?

Mange webshops oplever at det er blevet dyrere og dyrere at markedsføre sig online, så dyrt at det er svært at skabe bundlinje for ens webshop. Det er derfor blevet vigtigere end nogensinde før at sikre, at man får det optimale ud af sine besøgende, og det er ikke længere alene et spørgsmål om at skabe så høj konvertering på sin webshop som muligt, men også at sikre den højeste ordrestørrelse som muligt. 

Men hvordan får man øget sin ordrestørrelse mest effektivt? Og kan man ændre købsoplevelsen som vi kender den i dag – og udvide den, så man kan bruge sin egen webshop som kanal til mersalg, inden ens besøgende igen går ud på onlineplatformene og søger produkter? Det gode og korte svar er; JA! 

Men hvordan kan man øge købsoplevelsen? Det simple svar er at medtage noget så kedeligt som kvitteringssiden og gøre den til en aktiv salgskanal. Altså den side dine kunder ser, når de har handlet på din webshop, som før blot var en informationsside. 

Det er på denne side, du har sidste chance for at give et godt indtryk, påvirke dine kunder til at benytte din webshop igen og i sidste ende, som noget helt nyt, at skabe mersalg.  

Derfor er det også vigtig at du udnytter sidens fulde potentiale – læs med her, for at finde ud af hvordan du kan gøre netop det?  

Du kan bruge din kvitteringsside til at indhente feedback fra dine kunder. 

Tidligere har dette været en af de eneste måder at udnytte sin kvitteringsside, og det er også værdifuldt at få dine kunders feedback. Den kan du nemlig bruge til at optimere din webshop  

Men er der en endnu bedre måde at udnytte sin kvitteringsside på? Svaret er ja! Det er nemlig nu muligt skabe mersalg! 

Lige nu er størstedelen af kvitteringssider en afsluttende proces, som ikke inviterer kunder til at udforske eller tilkøbe flere produkter. I dag bliver de udelukkende brugt som informationssider til at sige; “Tak for dit køb”, eller til “kundefeedback”. Frem til nu, har det ikke været muligt at udnytte lige netop denne side til generering af værdifuldt mersalg. Swiipe Payments har udviklet en helt ny service, så dine kunder får en bedre oplevelse, og du får skabt mere værdi og udnytter hele købsflowet – og derved effektivt øger din ordrestørrelse. Det kalder vi Swiipe Plus-sell. 

Med Swiipe Plus-sell kan du skabe værdi i hele købsflowet – men hvordan kan man så lige det? 

Swiipe har udviklet en service, der tillader dine kunder at tilkøbe flere varer efter endt køb, på selv samme ordre. Det betyder at dine kunder, når de har afsluttet deres betaling, ikke længere blot får en ”Tak for dit køb”-side frem.  

I stedet får de nu vist anbefalinger til produkter, der ud fra deres køb kunne være relevant for dem. Når kunden beslutter sig for at tilkøbe et produkt, bliver der automatisk genereret en ny opdateret ordre med opdateret samlet fragt, rabatter og uden at kunden skal indtaste sine købsoplysninger igen.  

Design på kvitteringssiden

Dine kunder kan blive ved og ved med at tilføje nye produkter, til deres allerede afsluttet ordre, uden at det koster dig eller dine kunder besvær eller unødvendige gebyrer.  

Dette er den nyeste og bedste måde at udnytte din kvitteringsside! Swiipe Plus-sell er onlinehandels svar, på detailhandlens mersalg. 

Hvordan sikrer jeg, at det er relevante produkter der bliver vist? 

Du kan enten vælge at benytte din platforms ’cross-sell’ feature via guidene her: WooCommerce eller på side 248 til Magento 2. Her er det vigtigt at du vurderer hvad der er relevant og til synergi til det allerede købte produkt. Hvis kunden f.eks. har købt maling, skal han ikke præsenteres for mere maling men i stedet for pensler, malertape etc. Husk også at jo flere produkter du sætter op, og jo mere relevans disse har, jo mere effekt får du af servicen. 

Du kan også vælge at benytte nogle af de gode anbefalingsmotorer, der eksisterer på markedet, og som via algoritmer sikrer relevante produkter automatisk. Der er allerede lavet samarbejde og fuld integration til Clerk.io og Hello Retail.  

Kom i gang med Swiipe Plus-sell allerede i dag. Eller klik ind forbi vores hjemmeside, for at få mere information om hvad Swiipe Plus-sell kan gøre for din webshop. 

Recent posts