Home » Hvilken betalingsløsning er den rette for din webshop?

Hvilken betalingsløsning er den rette for din webshop?

At vælge en betalingsløsning til sin webshop kan være en lang og besværlig proces. 
For hvad er det egentlig man skal være opmærksom på? Hvad skal man bruge?  Hvordan gør man – og er det egentlig nok alene at se isoleret på betalingsløsningen? 

Bliv klogere på hvilke løsninger der findes, og hvilken der er den rette for lige netop din webshop.  

Hvad er en betalingsløsning?

  1. Betalingsgateway  
  2. Indløser
Hvordan virker en betalingsløsning? Går fra din webshop til din betalingsgateway og derfra til din indløser

For at modtage betalinger på din webshop skal du have en betalingsgateway og en indløser eller en kombination af de to, hvilket betegnes som en samlet betalingsløsning. 

Hvad er en betalingsgateway? 

En betalingsgateway, også kendt som PSP (Payment Service Provider), er den del der gør det muligt for dine kunder at indtaste deres kortoplysninger eller integrere til mobile betalingsmetoder. Det kan næsten sammenlignes med kortterminalen i supermarkedet.

Din betalingsgateway er den sidste, og afgørende del, i at konvertere de valgte produkter til et salg. Derfor er det vigtigt at din betalingsgateway er nem, hurtig og sikker. Den sørger nemlig for, at dine kunder kan indtaste og, alt efter hvilken løsning du benytter dig af, gemme dine kunders oplysninger til senere køb.

Hvad er en indløser?  

En indløser er den bank eller finansielle institution, som er ansvarlig for at flytte penge mellem dine kunders konti og din webshop. Det er også dem, der sammen med PSP’en afgør hvilke betalingsmuligheder du kan tilbyde dine kunder, f.eks. VISA, Dankort og MasterCard.

Hvad er en samlet betalingsløsning?  

Med en samlet løsning får du betalingsgateway og indløser i en samlet pakke. Al hjælp, service og kommunikation går igennem din udbyder så de har overblikket for dig, og du ikke skal bruge tid på at oprette to aftaler, hvorfor mange foretrækker den samlet løsning.

Når du vælger at benytte dig af en samlet løsning, kan du nogle steder komme i gang med at modtage betalinger på din webshop allerede indenfor 24 timer.

Hvilken betalingsløsning skal du vælge?

Der er mange faktorer, der spiller ind ved valg af betalingsløsning 

  • Hvor hurtigt skal du i gang med at modtage kortbetalinger på din webshop? 
  • Hvad skal din betalingsgateway kunne? Skal den kunne mere end at tage imod kortbetalinger? Skal den gemme oplysninger? Skal den tilbyde faste abonnementsaftaler f.eks. gennem MobilePay Subscriptions
  • Hvilke betalingsmuligheder vil du tilbyde dine kunder? 

Det er vigtigt at du ved, eller har en idé om, hvad du vil tilbyde dine kunder og hvad det sidste indtryk du vil give din kunder er, inden du vælger din webshops løsning. Det er også væsentligt, at du vælger den løsning, der giver dig den højeste konvertering for at få så meget salg igennem som muligt. Her er der mange faktorer der spiller ind, f.eks. kan et integreret betalingsvindue på din webshop give stor effekt på konverteringen i stedet for en pop-up. 

Det er ikke alene betalingsløsningen, der gør det nemmere for dine kunder, men derimod fokus på hele købsoplevelsen som Swiipe sikrer via en række ekstra services. Swiipe kan endda udvide købsoplevelsen til også at omhandle eftersalg og ligeledes optimere denne del. Swiipe Payments er en samlet betalingsløsning, der tilbyder dig det hele samlet i én pakke inklusiv en række services, der hjælper dig med at give dine kunder den bedste købsoplevelse og dermed den bedste konvertering. Vi står for oprettelse af din indløsningsaftale, og med kun få klik kan du få implementeret Swiipe CheckoutSwiipe Win-back samt Swiipe Plus-sell på din webshop. 

Swiipe Payments har:

  • Et transaktionsgebyr på kun 1,25% 
  • Swiipe Plus-sell, der øger din gennemsnitlige ordreværdi ved at gøre det muligt at tilkøbe produkter på kvitteringssiden, altså efter dine kunder har gennemført den oprindelige ordre 
  • Swiipe Konto-til-konto, der muliggør betaling direkte fra din kundes bank, i dit checkout, med et væsentlig lavere transaktionsgebyr. 
  • Hurtig integration, og dansk support. 

Swiipe kommer derudover med andre back-end features som f.eks. Swiipe Bookkeeping Tool, som gør det nemt for dig at bogføre dine transaktioner. Det eneste du skal gøre, er at eksportere dine transaktioner til dit regnskabsprogram. Med denne løsning kan du spare mange timers arbejde.

Swiipe Payments er et eksempel på en betalingsløsning

Øg din konvertering og få fremtidens checkout på din hjemmeside i dag

Kom i gang

Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning til din webshop? Kontakt vores kundeservice på:
+45 7196 9616 eller kontakt@swiipe.com