online website builder


Swiipe Payments

Vi gør online shopping hurtigt, nemt og sikkert

Swiipe er en betalings- og ID-løsning udviklet til dig.

Du behøver aldrig indtaste dine oplysninger igen, når du handler på webshops, som benytter Swiipe. Med Swiipe check-out, krypterer og opbevarer vi dine data og betalingsoplysninger, og du har fuld kontrol over dine data.

Du kan indtaste flere adresser, e-mails og betalingsmetoder på din Swiipe konto. Og uanset om du vil benytte kort, MobilePay, Betalingsservice eller faktura, skal du blot lægge dit produkt i kurven og klikke ”køb”. Det bliver ikke nemmere.

Du bestemmer

Du bestemmer, hvilke informationer du vil have opbevaret. Vi deler kun de informationer, der er nødvendige for at kunne gennemføre dit køb, når du benytter Swiipe ved Check-out. Vi deler kun dine informationer, hvis du giver tilladelse til det!
Du har kontrollen! 

Det er nemt

Du kan gemme flere adresser, betalingsmetoder og e-mails i én konto, og du kan styre din data direkte fra check-out, når du logger ind med Swiipe – med blot et kodeord og ét klik for at bekræfte din ordre!
Så nemt kan det gøres. 

Det er sikkert

Din sikkerhed er meget vigtig for os. Derfor er din data krypteret og opbevaret sikkert, så ingen har adgang til dine private informationer som kodeord eller betalingsoplysninger – ikke engang os!
Og dét er sikkert! 

Det er gratis

Det koster ikke noget at bruge Swiipe. Der er ganske enkelt - ingen gebyrer. Hverken nu eller fremadrettet.
De bedste ting i livet er gratis

Velkommen til fremtiden!
Læn dig tilbage og nyd din nye shopping rejse.
Vi sørger for, det er nemt og sikkert.  

Fremtiden er her! Det er slut med at indtaste lange udfyldningsformularer og at gemme massevis af kodeord på en krøllet serviet i tasken.
Kræv Swiipe i din yndlingswebshop!

FØLG OS

© Copyright 2018 Swiipe Payments - All Rights Reserved