simple web templates


Vi gør online shopping hurtigt, nemt og sikkert, så alle kan nyde det

Hvorfor? Vi tror på at online shopping bør være nemt og sjovt for alle, uden det sætter dig og din data i fare. Sådan som det fungerer nu, er bare ikke godt nok.
Og vi vil gøre det bedre. Din data er din data!


Vi har derfor udviklet Swiipe – et ID uden skjulte motiver, så du kan bruge ét Swiipe-login til at shoppe på flere websites. Du kan betale, som du ønsker med kort, Mobilepay eller noget helt andet.

Vores kerneværdier

  1. VÆR TROVÆRDIG – integritet er fundamentet for Swiipe. Vi forbliver autentiske og ærlige, selv i svære tider, og vi tager altid vores forpligtigelser meget alvorligt.
  2. VÆR MODIG & VÆR ÅBENSINDET – Innovation er en stor del af vores virksomhed. Eftersom der ikke findes nogen korrekt måde at være kreativ på, opfordres alle ideer, alle stemmer og alle udfordringer til at blive hørt hos Swiipe.  
  3. BRUGEREN I FOKUS – Du er grunden bag Swiipes eksistens. Derfor indgår undersøgelser og brugertests i vores udviklingsproces. Vi fokuserer hele tiden på at forbedre din oplevelse og give dig værdi.
  4. LÆRING – Konstant forbedring er en vigtig del af vores hverdag. Vi forsøger hele tiden at tilegne os nye værktøjer og processer, så vi hele tiden kan forbedre os og optimere vores tid.

Mød vores team

Anders Riis

CEO & Co-founder

Caspar Oreskov

CTO & Co-founder

Catalina Ciucu

Law & Payment Regulations Advisor

Steffen Kjellberg

Senior Sales Manager

Dan True

Tech Lead

Adele Mikoliunaite

User Experience Designer

Leonardo Pedrazzoli

Graphic Designer

Alex Petrisor Giurca

Full Stack Developer

Magnus Valur Hermannsson

Full Stack Developer

Trine Parsberg Mortensen

Marketing & Communications Specialist

Ivan Napolskykh

Full Stack Developer

Partnere

© Copyright 2018 Swiipe Payments - All Rights Reserved